Ook klachten over de Premier League bij Viaplay

Vanaf dit seizoen is de Premier League live te kijken te volgen via dezelfde streamingdienst. Nu de eerste speelronde van de Engelse competitie erop zit, is het tijd om de voorlopige balans op te maken.

We hebben al enkele artikelen gewijd aan de problemen met het volgen van de Formule 1 via de streamingdienst Viaplay. Ook bij het volgen van de voetbalwedstrijden van de Premier League duiken op social media weer heel veel klachten op.

We hebben enkele berichten op Twitter hieronder gezet:

Klachten Viaplay over beeld en geluid

De klachten over Viaplay op social media gaan vaak over beelden die haperen of zelfs er volledig uitklappen met vaak een foutmelding als eindresultaat. Ook klagen mensen over het geluid.

Buiten het beeld en geluid krijgen de analisten en commentatoren veel kritiek te verduren.

Lees hier meer over de streamingdienst Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay

Prijs Viaplay gaat wederom omhoog

Viaplay, nu al aanbieder van een van de duurste streamingdiensten in Nederland, kondigt een prijsverhoging aan.

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren

De Nederlandse overheid heeft aangekondigd dat streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ nu verplicht zijn om minimaal 5% van hun omzet in Nederland te investeren in lokale content.

Viaplay integreert gratis F1 TV Pro in abonnementspakket

Viaplay zet een significante stap in het verbeteren van het Formule 1-aanbod voor de Nederlandse kijkers. Voor het seizoen 2024 heeft de streamingdienst de overeenkomst met FOM uitgebreid.