Update: Releasedatum SkyShowtime niet in september

Update:

Paramount Global rectificeert informatie over de releasedatum SkyShowtime. Nadat eerder leek uit te lekken dat SkyShowtime in september naar Nederland komt, lijkt dit toch niet de kloppen. De streamingdienst heeft ons namelijk officieel gewezen op dat de lanceringsperiode nog steeds op later dit jaar staat.

Origineel bericht:

Paramount Global heeft bekendgemaakt dat de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in september van dit jaar naar Nederland komt. De releasemaand lijkt per ongeluk bekendgemaakt. Paramount heeft namelijk officieel niks bekendgemaakt.

Een exacte releasedatum van SkyShowtime ontbreekt op dit moment nog. Zeer waarschijnlijk zullen wij via de officiële wegen de datum ontvangen van Paramount. Op 15 september lanceert Paramount de streamingdienst Paramount+ in Italië.

De streamingdienst SkyShowtime is een joint venture tussen de Amerikaanse bedrijven Comcast Corporation en Paramount Global. De catalogus van de dienst bevat meer dan 10.000 uur aan content.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen over SkyShowtime

SkyShowtime gaat strijd aan met adblockers

In een update van de gebruikersvoorwaarden heeft SkyShowtime een wijziging doorgevoerd, namelijk het verbod op het gebruik van adblockers.

SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

SkyShowtime heeft vandaag een nieuw abonnementstype geïntroduceerd, genaamd ‘Standaard met reclame’, dat beschikbaar zal zijn vanaf 23 april 2024.

Odido breidt streamingaanbod uit met SkyShowtime

Odido heeft vandaag aangekondigd dat SkyShowtime is toegevoegd aan het Extra’s portfolio voor streamingdiensten.

Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren

De Nederlandse overheid heeft aangekondigd dat streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ nu verplicht zijn om minimaal 5% van hun omzet in Nederland te investeren in lokale content.