BookBeat lanceert in Nederland & België

Vandaag lanceert BookBeat in Nederland en België. De landen zijn de nieuwste toevoegingen aan kernmarkten van BookBeat. Volgens de aanbieders hebben beide landen een groot potentieel voor de komende jaren. De dienst is al in het Nederlands vertaald en zal de Nederlandstalige gebruikers toegang geven tot meer dan 500 000 luisterboeken en e-boeken. 

BookBeat werd in 2016 voor het eerst gelanceerd in Zweden en heeft sindsdien zijn userbase laten groeien tot bijna 600 000 betalende gebruikers. Nederland en België worden BookBeat’s 9e en 10e kernmarkt, en de lancering van de twee markten vindt slechts twee maanden na de succesvolle lancering van zijn Noorse dienst plaats.

“We zijn zo blij om eindelijk in Nederland en België te lanceren. Vanaf het begin hebben we een toegewijd Nederlands team dat zich zal richten op het starten van deze groeireis. Het team zal ons aanbod de komende maanden verder ontwikkelen met meer Nederlandse premium content en marketingactiviteiten starten om iedereen te laten weten dat BookBeat eindelijk is gelanceerd.”
Josefin Nordin, Country Manager Netherlands & Belgium BookBeat

Lees meer over BookBeat

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp