Hayu: de streamingdienst voor realityshows

Fans van realityshows kunnen misschien niet altijd hun favoriete series op de bekende video on demand diensten vinden, maar daar wil de streamingdienst Hayu verandering in brengen.

Hayu is één van de vele video on demand-aanbieder op de markt. Wat maakt deze videodienst uniek? En wat zijn de kosten van deze nieuwe streamingdienst? Welke series kan je kijken via de Amerikaanse video on demand dienst?

Dit en meer kun je vinden in dit artikel.

Hayu

Reality on demand, zo noemt de nieuwe streamingdienst zichzelf. Hayu beschikt namelijk over 200 verschillende series die bijna allemaal in het straat realityshows vallen. Deze series bieden bij elkaar zo’n 6000 afleveringen.

Hayu shows

Maar nu heeft u vast de vraag welke realityshows kan ik dan kijken op deze streamingdienst? Nou dat zijn er dus flink wat, maar bekende series zijn Keeping Up With The Kardashians, The Real Housewives, en Top Chef.  De video on demand dienst zegt dat het aanbod ook continu wordt aangevuld. Series die in Amerika lanceren zullen ook vrijwel direct in Nederland via Hayu te streamen zijn.

Alle series kunnen worden gedownload en dus ook offline worden bekeken. Hierdoor kan je de streamingdienst dus ook gebruiken in vliegtuigen en in gebieden zonder of slechtere internetverbinding.

Hayu kosten

De video on demand aanbieder, heeft net als menig aanbieder, een gratis proefperiode. Na deze periode van 7 dagen bedragen de maandelijkse kosten van Hayu € 5,99 per maand. Het uitproberen van deze streamingdienst kan via deze link.

Apparaten

De streamingdienst is via vele manieren te bekijken via vele verschillende apparaten.  De dienst heeft een iOS en Android app voor de smartphones en ook de iPad is er een app beschikbaar. Wil je de video on demand service via je TV bekijken? Dan kan je gebruikmaken van de ChromeCast Ultra, Apple TV, AirPlay en Fire TV. Kortom, de dienst biedt vele integraties.

Vergelijk video on demand aanbieders

Vergelijk de reality on demand aanbieder Hayu met andere streamingdiensten, zoals Netflix, Apple TV+ en Disney+.

Vergelijk nu alle video on demand-aanbieders

1 gedachte over “Hayu: de streamingdienst voor realityshows”

Reacties zijn gesloten.