Vergelijk Muziekstreamingdiensten

In Nederland zijn vele verschillende muziekstreamingdiensten beschikbaar. Ondanks dat de streaming aanbieders in het eerste opzicht veel op elkaar lijken, zijn er wel degelijk verschillen. Daarom is het goed om de muziekstreamingdiensten te vergelijken.

Is het mogelijk om bijvoorbeeld gratis muziek te streamen? Welke aanbieder biedt de beste muziekkwaliteit aan? Wat is de kwaliteit van Spotify, Deezer de andere muziekdiensten?  Hebben de muziekstreamingdiensten een koppeling met systemen als Sonos of Bose? 

Muziekstreamingdiensten vergelijking

Scroll op uw mobiel naar rechts om meer muziekstreamingdiensten te vergelijken. Deezer vs Spotify vs Apple Music vs YouTube Music

Spotify vs. Deezer vs. Apple Music vs. YouTube Music vs. TIDAL

In het bovenstaande overzicht hebben wij de muziekstreamingdiensten Spotify, Deezer, Apple Music en YouTube Music met elkaar vergeleken. Ontdek de nu de verschillen. Is het mogelijk om bij iedere muziekstreamingdienst ook offline je favoriete muziek te luisteren? En hoe lang kan je gratis muziek streamen? Daarom vergelijk muziekstreamingdiensten hier.

Beste muziekstreamingdienst 2019 - Beste muziekstreamingdienst 2020

Muziek streamen app & Podcasts

De meeste gebruikers streamen muziek via hun mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk of een muziekstreamingdienst een goede app heeft om muziek te streamen. Daarnaast schieten het aantal podcast uit de grond. Het lijkt een nieuwe trend in medialand te worden en veel influencers en mediapartijen maken al gebruik van deze nieuwe mediavorm. Ook muziekstreamingdiensten duiken op deze nieuwe trend. Ontdek in de vergelijker hierboven welke streamingdiensten ook podcasts aanbieden.

Meer muziekstreamingdiensten vergelijken?

Wij streven er naar om onze vergelijker zo uitgebreid mogelijk te maken. Dus ontbreken er muziekstreamingdiensten in dit overzicht? Of zijn functionaliteiten die ontbreken of onjuist zijn? Laat het ons dan weten en wij passen de muziekstreamingdiensten vergelijker zo snel mogelijk aan. 

Neem contact met ons op via onze contactpagina

Andere soorten streamingdiensten vergelijken

Op vergelijkstreaming.nl kan je naast muziekstreamingdiensten ook aanbieders van video on demand en game streamingdiensten vergelijken. Deze diensten zijn te vergelijken via eigen overzicht pagina. Door op de onderstaande iconen te drukken bereik je bijhorende pagina. 

Laatste muziekstreamingdiensten artikelen

Beste muziekstreamingdienst - deezer of spotify - muziek streamen hoge kwaliteit
Beste muziekstreamingdienst 2021

Het jaar 2021 is net gestart en daarom is het interessant om te kijken welke streamingdiensten de beste muziekstreamingdiensten van 2021 zijn. In dit artikel behandelen wij verschillende muziekdienste…

lossless audio streaming - lossless audio streamingdienst - FLAC audio - FLAC audio streamingdienst
Welke muziekstreamingdiensten bieden lossless audio?

Muziek streamen: we doen het allemaal op onze eigen manier. Of je nu Spotify gebruikt, Apple Music of Deezer. Maar wist je dat er veel kwaliteitsverschil kan zijn tussen de diverse streamingdiensten? …

primephonic streaming - primephonic nederland - primephonic app - klassieke muziek streamen
Digitaal klassieke muziek streamen met Primephonic

Update: Primephonic is op 30 augustus 2021 overgenomen door Apple. Ben jij fan van klassieke muziek? Dan is de Amsterdamse streamingdienst Primephonic waarschijnlijk interessant voor jou. Primephonic …