Vergelijk Muziekstreamingdiensten

In Nederland zijn vele verschillende muziekstreamingdiensten beschikbaar. Ondanks dat de streaming aanbieders in het eerste opzicht veel op elkaar lijken, zijn er wel degelijk verschillen. Daarom is het goed om de muziekstreamingdiensten te vergelijken.

Is het mogelijk om bijvoorbeeld gratis muziek te streamen? Welke aanbieder biedt de beste muziekkwaliteit aan? Wat is de kwaliteit van Spotify, Deezer de andere muziekdiensten?  Hebben de muziekstreamingdiensten een koppeling met systemen als Sonos of Bose? 

Muziekstreamingdiensten vergelijking

Scroll op uw mobiel naar rechts om meer muziekstreamingdiensten te vergelijken. Deezer vs Spotify vs Apple Music vs YouTube Music

Spotify vs. Deezer vs. Apple Music vs. YouTube Music vs. TIDAL

In het bovenstaande overzicht hebben wij de muziekstreamingdiensten Spotify, Deezer, Apple Music en YouTube Music met elkaar vergeleken. Ontdek de nu de verschillen. Is het mogelijk om bij iedere muziekstreamingdienst ook offline je favoriete muziek te luisteren? En hoe lang kan je gratis muziek streamen? Daarom vergelijk muziekstreamingdiensten hier.

Beste muziekstreamingdienst 2019 - Beste muziekstreamingdienst 2020

Muziek streamen app & Podcasts

De meeste gebruikers streamen muziek via hun mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk of een muziekstreamingdienst een goede app heeft om muziek te streamen. Daarnaast schieten het aantal podcast uit de grond. Het lijkt een nieuwe trend in medialand te worden en veel influencers en mediapartijen maken al gebruik van deze nieuwe mediavorm. Ook muziekstreamingdiensten duiken op deze nieuwe trend. Ontdek in de vergelijker hierboven welke streamingdiensten ook podcasts aanbieden.

Meer muziekstreamingdiensten vergelijken?

Wij streven er naar om onze vergelijker zo uitgebreid mogelijk te maken. Dus ontbreken er muziekstreamingdiensten in dit overzicht? Of zijn functionaliteiten die ontbreken of onjuist zijn? Laat het ons dan weten en wij passen de muziekstreamingdiensten vergelijker zo snel mogelijk aan. 

Neem contact met ons op via onze contactpagina

Andere soorten streamingdiensten vergelijken

Op vergelijkstreaming.nl kan je naast muziekstreamingdiensten ook aanbieders van video on demand en game streamingdiensten vergelijken. Deze diensten zijn te vergelijken via eigen overzicht pagina. Door op de onderstaande iconen te drukken bereik je bijhorende pagina. 

Laatste muziekstreamingdiensten artikelen

Apple Music verhoogt stilletjes prijs van studentenabonnement

Apple Music verhoogt stilletjes prijs van studentenabonnement

Jelco Haverkampjun 24, 20221 min read

De website 9to5Mac ontdekte dat de prijs van het studentenabonnement van Apple Music in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada stilletjes is verhoogd. Zelf ontdekte wij dat ook…

Muziekstreamingdiensten verliezen meer dan 1 miljoen abonnees in het Verenigd Koninkrijk

Muziekstreamingdiensten verliezen meer dan 1 miljoen abonnees in het Verenigd Koninkrijk

Jelco Haverkampjun 20, 20222 min read

Apple Music, Spotify en Amazon Music hebben in het eerste kwartaal meer dan een miljoen muziekabonnees verloren in het Verenigd Koninkrijk, zo blijkt uit een onlangs gepubliceerd onderzoek. Het onderzoek…

Audi integreert Apple Music in auto’s

Audi integreert Apple Music in auto’s

Jelco Haverkampmei 20, 20221 min read

Automerk Audi heeft aangekondigd Apple Music in een groot aantal automodellen te integreren. De muziekstreamingdienst van Apple wordt namelijk toegevoegd aan het infotainmentsysteem van de auto’s. Door de integratie kunnen…