Vergelijk Muziekstreamingdiensten

In Nederland zijn vele verschillende muziekstreamingdiensten beschikbaar. Ondanks dat de streaming aanbieders in het eerste opzicht veel op elkaar lijken, zijn er wel degelijk verschillen. Daarom is het goed om de muziekstreamingdiensten te vergelijken.

Is het mogelijk om bijvoorbeeld gratis muziek te streamen? Welke aanbieder biedt de beste muziekkwaliteit aan? Wat is de kwaliteit van Spotify, Deezer de andere muziekdiensten?  Hebben de muziekstreamingdiensten een koppeling met systemen als Sonos of Bose? 

Gratis 2 maanden Primephonic

Muziekstreamingdiensten vergelijking

Scroll op uw mobiel naar rechts om meer muziekstreamingdiensten te vergelijken. Deezer vs Spotify vs Apple Music vs YouTube Music

Spotify vs. Deezer vs. Apple Music vs. YouTube Music vs. TIDAL

In het bovenstaande overzicht hebben wij de muziekstreamingdiensten Spotify, Deezer, Apple Music en YouTube Music met elkaar vergeleken. Ontdek de nu de verschillen. Is het mogelijk om bij iedere muziekstreamingdienst ook offline je favoriete muziek te luisteren? En hoe lang kan je gratis muziek streamen? Daarom vergelijk muziekstreamingdiensten hier.

Beste muziekstreamingdienst 2019 - Beste muziekstreamingdienst 2020

Muziek streamen app & Podcasts

De meeste gebruikers streamen muziek via hun mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk of een muziekstreamingdienst een goede app heeft om muziek te streamen. Daarnaast schieten het aantal podcast uit de grond. Het lijkt een nieuwe trend in medialand te worden en veel influencers en mediapartijen maken al gebruik van deze nieuwe mediavorm. Ook muziekstreamingdiensten duiken op deze nieuwe trend. Ontdek in de vergelijker hierboven welke streamingdiensten ook podcasts aanbieden.

Meer muziekstreamingdiensten vergelijken?

Wij streven er naar om onze vergelijker zo uitgebreid mogelijk te maken. Dus ontbreken er muziekstreamingdiensten in dit overzicht? Of zijn functionaliteiten die ontbreken of onjuist zijn? Laat het ons dan weten en wij passen de muziekstreamingdiensten vergelijker zo snel mogelijk aan. 

Neem contact met ons op via onze contactpagina

Andere soorten streamingdiensten vergelijken

Op vergelijkstreaming.nl kan je naast muziekstreamingdiensten ook aanbieders van video on demand en game streamingdiensten vergelijken. Deze diensten zijn te vergelijken via eigen overzicht pagina. Door op de onderstaande iconen te drukken bereik je bijhorende pagina. 

Laatste muziekstreamingdiensten artikelen

Disney+ (Disney Plus); alle ins en outs van de streamingdienst van Disney op een rij
Disney+ (Disney Plus); alle ins en outs van de streamingdienst van Disney op een rij

Disney+ (Disney plus), streamingdienst van Disney, is sinds 12 november in Nederland beschikbaar. Disney’s streamingdienst werd met veel media aandacht gelanceerd en lijkt mede hierdoor direct een gro…

Alles wat je moeten weten over Amazon Prime Video
Alles wat je moeten weten over Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is misschien niet het meest bekendste video on demand platform van Nederland, maar met 150 miljoen Prime abonnees behoort het tot één van de grootste streamingdiensten ter wereld.…

Digitaal klassieke muziek streamen met Primephonic
Digitaal klassieke muziek streamen met Primephonic

Ben jij fan van klassieke muziek? Dan is de Amsterdamse streamingdienst Primephonic waarschijnlijk interessant voor jou. Primephonic heeft grote ambities, het wil namelijk de Spotify voor klassiek muz…