Vergelijk Muziekstreamingdiensten

In Nederland zijn vele verschillende muziekstreamingdiensten beschikbaar. Ondanks dat de streaming aanbieders in het eerste opzicht veel op elkaar lijken, zijn er wel degelijk verschillen. Daarom is het goed om de muziekstreamingdiensten te vergelijken.

Is het mogelijk om bijvoorbeeld gratis muziek te streamen? Welke aanbieder biedt de beste muziekkwaliteit aan? Wat is de kwaliteit van Spotify, Deezer de andere muziekdiensten?  Hebben de muziekstreamingdiensten een koppeling met systemen als Sonos of Bose? 

Gratis 2 maanden Primephonic

Muziekstreamingdiensten vergelijking

Scroll op uw mobiel naar rechts om meer muziekstreamingdiensten te vergelijken. Deezer vs Spotify vs Apple Music vs YouTube Music

Spotify vs. Deezer vs. Apple Music vs. YouTube Music vs. TIDAL

In het bovenstaande overzicht hebben wij de muziekstreamingdiensten Spotify, Deezer, Apple Music en YouTube Music met elkaar vergeleken. Ontdek de nu de verschillen. Is het mogelijk om bij iedere muziekstreamingdienst ook offline je favoriete muziek te luisteren? En hoe lang kan je gratis muziek streamen? Daarom vergelijk muziekstreamingdiensten hier.

Beste muziekstreamingdienst 2019 - Beste muziekstreamingdienst 2020

Muziek streamen app & Podcasts

De meeste gebruikers streamen muziek via hun mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk of een muziekstreamingdienst een goede app heeft om muziek te streamen. Daarnaast schieten het aantal podcast uit de grond. Het lijkt een nieuwe trend in medialand te worden en veel influencers en mediapartijen maken al gebruik van deze nieuwe mediavorm. Ook muziekstreamingdiensten duiken op deze nieuwe trend. Ontdek in de vergelijker hierboven welke streamingdiensten ook podcasts aanbieden.

Meer muziekstreamingdiensten vergelijken?

Wij streven er naar om onze vergelijker zo uitgebreid mogelijk te maken. Dus ontbreken er muziekstreamingdiensten in dit overzicht? Of zijn functionaliteiten die ontbreken of onjuist zijn? Laat het ons dan weten en wij passen de muziekstreamingdiensten vergelijker zo snel mogelijk aan. 

Neem contact met ons op via onze contactpagina

Andere soorten streamingdiensten vergelijken

Op vergelijkstreaming.nl kan je naast muziekstreamingdiensten ook aanbieders van video on demand en game streamingdiensten vergelijken. Deze diensten zijn te vergelijken via eigen overzicht pagina. Door op de onderstaande iconen te drukken bereik je bijhorende pagina. 

Laatste muziekstreamingdiensten artikelen

Amazon Luna; de gamestreamingdienst van Amazon
Amazon Luna; de gamestreamingdienst van Amazon

Amazon heeft tijdens een eigen hardware-event hun cloud gaming service Luna aangekondigd. Er ging al lange tijd geruchte rond dat de techgigant bezig was met een eigen gamestreamingdienst. Amazon Luna…

Microsoft Project xCloud: Xbox streamingdienst
Microsoft Project xCloud: Xbox streamingdienst

Tijdens gamebeurs E3 2018 maakt Microsoft bekend dat ze bezig zijn met een Xbox streaming service. Later dat jaar werd deze streamingdienst onthuld als Microsoft Project xCloud. Na twee jaar intensief…

PlayStation Now (PS Now); de streamingdienst van PlayStation
PlayStation Now (PS Now); de streamingdienst van PlayStation

PlayStation Now is de streamingdienst van PlayStation. Wat biedt de cloud gaming service van Sony? Wat is de prijs van PS Now? En meer.