SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

SkyShowtime standaard met reclame

Geschatte leestijd: 2 minuten

SkyShowtime heeft vandaag een nieuw abonnementstype geïntroduceerd, genaamd ‘Standaard met reclame’, dat beschikbaar zal zijn vanaf 23 april 2024. Dit plan is ontworpen om een meer betaalbare optie te bieden aan klanten zonder de kwaliteit van het aangeboden entertainment te verminderen. Klanten kunnen nu kiezen tussen dit nieuwe plan en het bestaande ‘Standaard plus’ abonnement, dat zonder advertenties blijft.

Lees meer

CANAL+ start streamingdienst in Nederland

lancering Streamingdienst CANAL+ Nederland

Geschatte leestijd: 2 minuten

CANAL+ heeft haar nieuwe streamingdienst in Nederland gelanceerd. Deze dienst is beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. CANAL+ heeft momenteel meer dan 25 miljoen abonnees in meer dan 50 landen in Europa, Afrika en Azië. Het bedrijf is actief in de productie, acquisitie en distributie van films en series, met merken als STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks.

Lees meer

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Live WK Darts kijken op TV PDC WK Darts 2024 schema

Geschatte leestijd: 4 minuten

Het WK Darts 2024, ook bekend als het Paddy Power World Darts Championship, is een professioneel dartsevenement dat zal plaatsvinden in Alexandra Palace, Londen. Het vertegenwoordigt de 31e editie georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC).

Wie zijn de deelnemers van het WK Darts? Wat is het speelschema en wanneer zijn welke wedstrijden? Welke streamingdiensten en zenders zendt het WK Darts 2024 uit?

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

WK darts 2024 speelschema - Live WK Darts 2024 kijken - WK Darts 2024 PDC

Lees meer

YouTube Music start met het toevoegen van podcasts via RSS Feed

YouTube Music start met het toevoegen van podcasts via RSS Feed

Geschatte leestijd: 2 minuten

YouTube Music heeft een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd waarmee gebruikers podcasts kunnen toevoegen via een RSS-feed. Deze functie wordt nu uitgerold voor de eerste gebruikers. De toevoeging van deze nieuwe functionaliteit is zeer waarschijnlijk een gevolg van de aankomende stopzetting van Google Podcasts in 2024,

Lees meer

Amerikaanse Spotify-abonnees krijgen nu ook toegang tot luisterboeken-collectie

Amerikaanse Spotify-abonnees krijgen nu ook toegang tot luisterboeken-collectie

Geschatte leestijd: 2 minuten

Spotify heeft bekendgemaakt dat het Premium abonnees in de Verenigde Staten nu de mogelijkheid biedt om per maand 15 uur naar audioboeken te luisteren. Dit is de volgende stap in het aanbieden van luisterboeken, nadat deze functie vorige maand in het Verenigd Koninkrijk en Australië werd gelanceerd. De dienst biedt toegang tot een catalogus van 200.000 titels, een toename van de 150.000 die beschikbaar waren bij de eerste lancering in het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Lees meer