Beste video on demand-aanbieder 2019 in Nederland

beste video on demand 2019 in nederland

In Nederland groeit het aanbod films & serie streamingdiensten zeer snel. Maar wat is nou de beste video on demand-aanbieder in Nederland?

Via welke videodiensten kun je bijvoorbeeld de nieuwste film streamen? Wat zijn de verschillen in kosten van de video on demand-aanbieders in Nederland?

In dit artikel duiken we dieper in alle verschillen tussen Netflix, Videoland, Amazon Prime en Pathe Thuis en of er nog video streamingdiensten die op weg zijn naar de Nederlandse video on demand markt.

Read moreBeste video on demand-aanbieder 2019 in Nederland

Beste muziekstreamdienst 2019

beste-muziekstreaming-dienst-2019

Het jaar 2019 is alweer enige tijd  egonnen, daarom is het interessant om te kijken wat de beste muziekstreamingdienst 2019  is.

In dit artikel behandelen wij verschillende muziekdiensten en tonen wij de voor- en nadelen op basis van onze muziekstreamingdienst vergelijker. We kijken o.a. naar de audiokwaliteit van muziekstreamingdiensten en het muziekaanbod van de streamingdiensten

Uiteindelijk onthullen wij in de conclusie de muziekdienst die de titel muziekstreamingdienst 2019 mag dragen.

Read moreBeste muziekstreamdienst 2019

Disney+; wat gaat de streamingdienst van Disney brengen?

Disney+ wat gaat de streamingdienst van Disney brengen

Disney+ (Disney plus), streamingdienst van Disney, ziet in 2019 zijn levenslicht, maar wat betekent dit voor andere streamingdiensten op de markt? En wat kunnen we verwachten van Disney+? Welke content gaan we zien? En wat zijn de kosten van Disney+?

Read moreDisney+; wat gaat de streamingdienst van Disney brengen?

Apple video streamingdienst; alles wat nu bekend is

Streamingdienst apple - Apple Video

Als we de geruchten mogen geloven lanceert Apple dit jaar een eigen streamingdienst. Wordt Apple video streaming een aanval op andere videodiensten zoals Netflix, Hulu en Videoland?

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, moeten er wel eerst andere vragen beantwoordt worden. Hoeveel gaat een abonnement van Apple video kosten? Welke content zal er beschikbaar zijn op de videodienst? Met welke bedrijven gaat Apple een samenwerking aan?

In dit artikel bespreken wat er allemaal al bekend is over de Apple videodienst.

Read moreApple video streamingdienst; alles wat nu bekend is

Games streamen op je Xbox

game streamingdienst - project xCloud - games streamen op je xbox

Het duurt niet lang meer tot dat het mogelijk is om games naar je Xbox. Microsoft heeft namelijk haar eigen game streamingdienst aangekondigd, waarmee games vanuit de cloud gespeeld kunnen worden. Deze game streamingdienst draagt voorlopig de naam Project xCloud.

Consoles games streamen naar je smartphone

Middels Project xCloud moet het mogelijk worden om games van consolekwaliteit naar je smartphone te streamen. Belangrijk hierbij is dat er altijd een goede verbinding is tussen de server en de smartphone. Hiervoor gebruikt Microsoft haar eigen Azure Cloud Technologies, die ze al voor zakelijke toepassingen met succes gebruiken. Microsoft is namelijk één van de grootmachten in de wereld van cloud.

Beta Xbox game streamingdienst

Op dit moment wordt de dienst al getest in gesloten kring met tablets met een 4G-verbinding getest. Volgend jaar moet een open beta van Project xCloud verschijnen. Xbox topman Phill Spencer benadrukt daarnaast dat de game streamingdienst geen vervanger van de console gaat worden, maar een uitbreiding van het aanbod. Xbox ziet het als een alternatieve manier om console games te spelen voor mensen die bijvoorbeeld onderweg zijn of geen console hebben.

Vergelijk game streamingdiensten

Vergelijk eenvoudig en snel cloud gamingdiensten met onze game streamingdiensten vergelijker.

Nieuwe functies Spotify Premium & Wear OS-app

Nieuwe functies Spotify Premium & Wear OS-app

Spotify heeft nieuwe functies aan haar app toegevoegd. Betalende leden zullen na het updaten van de app een nieuwe interface zien. Tot vandaag was de interface voor zowel betalende als niet-betalende leden hetzelfde. Maar wat verandert er nu voor betalende leden in de Spotify-app?

Read moreNieuwe functies Spotify Premium & Wear OS-app

Klassieke muziek streamen met Primephonic

Klassieke muziek streamen met Primephonic

Vanaf vorige week is er een streamingdienst op de markt gekomen speciaal voor het streamen van klassieke muziek. Een zusterbedrijf van de Nederlandse platenmaatschappij Pentatone heeft namelijk Primephonic gelanceerd. Met de streamingdienst kunnen gebruikers klassieke muziek beluisteren dat is gesorteerd op componist, tijdsperiode of genre. 

Read moreKlassieke muziek streamen met Primephonic

Wat is een streamingdienst?

wat is streaming - wat is een streamingdienst - vergelijk streamingdiensten

Je hoort vast om je heen steeds meer mensen praten over streamen van muziek of films, maar wat houdt dit nou precies allemaal in.

Na het lezen van dit artikel weet je wat streaming is en wat een streamingdienst is. Om de vraag “Wat is een streamingdienst?” te kunnen beantwoorden, is het eerst noodzakelijk om te weten wat streaming is. Daarom beginnen we dit artikel met het uitleggen van wat streaming is.

Read moreWat is een streamingdienst?