Nieuwe functies Spotify Premium & Wear OS-app

Nieuwe functies Spotify Premium & Wear OS-app

Spotify heeft nieuwe functies aan haar app toegevoegd. Betalende leden zullen na het updaten van de app een nieuwe interface zien. Tot vandaag was de interface voor zowel betalende als niet-betalende leden hetzelfde. Maar wat verandert er nu voor betalende leden in de Spotify-app?

Read moreNieuwe functies Spotify Premium & Wear OS-app

Klassieke muziek streamen met Primephonic

Klassieke muziek streamen met Primephonic

Vanaf vorige week is er een streamingdienst op de markt gekomen speciaal voor het streamen van klassieke muziek. Een zusterbedrijf van de Nederlandse platenmaatschappij Pentatone heeft namelijk Primephonic gelanceerd. Met de streamingdienst kunnen gebruikers klassieke muziek beluisteren dat is gesorteerd op componist, tijdsperiode of genre. 

Read moreKlassieke muziek streamen met Primephonic

Beste muziekstreamdienst 2018

Beste muziekstreamingdienst 2018

Het jaar 2018 is alweer enige tijd over de helft, daarom is het interessant om te kijken wat de beste muziekstreamingdienst 2018  is.

In dit artikel behandelen wij verschillende muziekdiensten en tonen wij de voor- en nadelen op basis van onze muziekstreamingdienst vergelijker.

Uiteindelijk onthullen wij in de conclusie de muziekdienst die de titel muziekstreamingdienst 2018 mag dragen.

Read moreBeste muziekstreamdienst 2018

Wat is een streamingdienst?

wat is streaming - wat is een streamingdienst - vergelijk streamingdiensten

Je hoort vast om je heen steeds meer mensen praten over streamen van muziek of films, maar wat houdt dit nou precies allemaal in.

Na het lezen van dit artikel weet je wat streaming is en wat een streamingdienst is.

Om de vraag “Wat is een streamingdienst?” te kunnen beantwoorden, is het eerst noodzakelijk om te weten wat streaming is. Daarom beginnen we dit artikel met het uitleggen van wat streaming is.

Read moreWat is een streamingdienst?