Warner Bros. Discovery lanceert het nieuwe HBO Max in juni

Nieuwe HBO Max in juni naar Nederland

Geschatte leestijd: 2 minuten

In een spannende ontwikkeling binnen de streamingwereld heeft Warner Bros. Discovery aangekondigd dat de vernieuwde versie van HBO Max in juni van start zal gaan in Nederland. Deze update combineert niet alleen de befaamde programmering van HBO Max, maar voegt ook het real-life entertainment van discovery+ toe, samen met exclusieve internationale sportuitzendingen afkomstig van Eurosports premium diensten.

Lees meer

SkyShowtime gaat strijd aan met adblockers

SkyShowtime gaat strijd aan met adblockers

Geschatte leestijd: 2 minuten

In een recente update van de gebruikersvoorwaarden heeft SkyShowtime een wijziging doorgevoerd: het verbod op het gebruik van adblockers tijdens het streamen. Deze stap komt tegelijkertijd met de introductie van een nieuw, goedkoper abonnementsmodel dat ondersteund wordt door reclame.

Lees meer

SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

SkyShowtime standaard met reclame

Geschatte leestijd: 2 minuten

SkyShowtime heeft vandaag een nieuw abonnementstype geïntroduceerd, genaamd ‘Standaard met reclame’, dat beschikbaar zal zijn vanaf 23 april 2024. Dit plan is ontworpen om een meer betaalbare optie te bieden aan klanten zonder de kwaliteit van het aangeboden entertainment te verminderen. Klanten kunnen nu kiezen tussen dit nieuwe plan en het bestaande ‘Standaard plus’ abonnement, dat zonder advertenties blijft.

Lees meer

CANAL+ start streamingdienst in Nederland

lancering Streamingdienst CANAL+ Nederland

Geschatte leestijd: 2 minuten

CANAL+ heeft haar nieuwe streamingdienst in Nederland gelanceerd. Deze dienst is beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. CANAL+ heeft momenteel meer dan 25 miljoen abonnees in meer dan 50 landen in Europa, Afrika en Azië. Het bedrijf is actief in de productie, acquisitie en distributie van films en series, met merken als STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks.

Lees meer

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Live WK Darts kijken op TV PDC WK Darts 2024 schema

Geschatte leestijd: 4 minuten

Het WK Darts 2024, ook bekend als het Paddy Power World Darts Championship, is een professioneel dartsevenement dat zal plaatsvinden in Alexandra Palace, Londen. Het vertegenwoordigt de 31e editie georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC).

Wie zijn de deelnemers van het WK Darts? Wat is het speelschema en wanneer zijn welke wedstrijden? Welke streamingdiensten en zenders zendt het WK Darts 2024 uit?

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

WK darts 2024 speelschema - Live WK Darts 2024 kijken - WK Darts 2024 PDC

Lees meer