Video on Demand vergelijken

In Nederland zijn er verschillende online film streamingdiensten en video on demand aanbieders beschikbaar. Er zijn echter veel verschillen tussen de beschikbare online videodiensten. Wat zijn de maandelijkse kosten van een online film streamingdienst? Hoe is het video on demand aanbod van Netflix, Amazon Prime Video en Videoland? Welke video streamingdienst heeft de meeste films en series? 

Vergelijk video on demand-aanbieders in Nederland

Scroll op uw mobiel naar rechts om meer video streamingdiensten te vergelijken.

Netflix vs. Amazon Prime Video vs. Videoland vs. Pathe Thuis

In het bovenstaande overzicht hebben wij de online videodiensten Netflix, Amazon Prime Video, Videoland en Pathe Thuis met elkaar vergeleken. Ontdek de nu de verschillen. Is het mogelijk om bij iedere online videodienst ook offline je favoriete films en series te bekijken? En hoe hebben allen video on demand aanbieders ook Nederlandse ondertiteling beschikbaar? En wat is het video on demand aanbod? Daarom vergelijk online videodiensten hier.

Meer online videodiensten vergelijken?

Wij streven er naar om onze vergelijker zo uitgebreid mogelijk te maken. Dus ontbreken er online film streamingdiensten/ video on demand aanbieders in dit overzicht? Of zijn functionaliteiten die ontbreken of onjuist zijn? Laat het ons dan weten en wij passen de online videodienst vergelijker zo snel mogelijk aan.

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Andere soorten streamingdiensten vergelijken

Op vergelijkstreaming.nl kan je naast video on demand aanbieders ook aanbieders van muziekstreamingdiensten en cloud gaming services vergelijken. Deze diensten zijn te vergelijken via eigen overzicht pagina. Door op de onderstaande iconen te drukken bereik je bijhorende pagina.