Paramount+ heeft wereldwijd 46 miljoen abonnees

Paramount heeft vandaag haar kwartaalcijfers bekendgemaakt. De streamingdienst Paramount+ van het bedrijf is in het derde kwartaal van 2022 met 2,7 miljoen abonnees gegroeid.

In totaal groeide Paramount+ met 4,6 miljoen abonnees, maar verloor in Scandinavië 1,9 miljoen abonnees doordat SkyShowtime de streamingdienst heeft vervangen.

Naast Paramount+ beschikt het bedrijf ook over de gratis streamingdienst Pluto TV, die vanwege het ontbreken van abonnementskosten advertenties toont tussen de films en series door. Pluto TV groeide in het laatste kwartaal tot een totaal van 72 miljoen.

In Nederland is de video on demand services Paramount+ niet beschikbaar. Afgelopen week lanceerde het bedrijf Paramount samen met Comcast de streamingdienst SkyShowtime in Nederland. Cijfers over deze nieuwe streamingdienst ontbreken uiteraard nog in de kwartaalcijfers van het derde kwartaal.

Ter ere van de lancering van SkyShowtime is er een flinke introductiekorting. Wanneer je een abonnement voor 6 december 23:59 afsluit zijn de kosten van een SkyShowtime abonnement slechts € 3, 49 per maand. Deze abonnementskosten bedragen 50% van de normale prijs en blijven van toepassing zo lang het abonnement niet wordt beëindigd.

Lees meer over het aanbod, kosten en abonnement van SkyShowtime.