Videoland wordt exclusieve thuisbasis voor Bellator MMA

Geschatte leestijd: 2 minuten

Vechtsportfans opgelet! Videoland versterkt haar positie in de wereld van vechtsporten door de exclusieve thuisbasis te worden voor Bellator MMA. Vanaf vrijdag 12 mei zijn de BELLATOR-evenementen live te bekijken op Videoland. Bovendien kunnen abonnees de evenementen naderhand terugkijken op het platform.

Het eerste live-evenement op Videoland is ‘BELLATOR 296: Mousasi vs. Edwards’, dat plaatsvindt in Parijs. Gegard Mousasi, een van de grootste Nederlandse vechters aller tijden en een icoon in de sport, neemt het op tegen Fabian Edwards, een veelbelovende jonge vechter uit Birmingham, Engeland.

Edwards is vastberaden om zich bij zijn broer Leon aan te sluiten als wereldkampioen in de sport. Naast Mousasi bevat BELLATOR 296 ook optredens van de Amsterdamse Denise “Miss Dynamite” Kielholtz en de Rotterdamse Costello van Steenis. Pieter Buist maakt zijn debuut op vrijdag 16 juni tijdens BELLATOR 297.

Bellator MMA live kijken via Videoland

Videoland-abonnees kunnen niet alleen genieten van de Nederlandse sterren, maar ook van actie van ’s werelds meest getalenteerde mixed martial-artiesten, waaronder wereldkampioenen Ryan Bader, Vadim Nemkov, Johnny Eblen, Yaroslav Amosov, Usman Nurmagomedov, Patricio “Pitbull” Freire, Sergio Pettis, Patchy Mix, Cris “Cyborg” en Liz Carmouche.

David Green, Head of BELLATOR Europe, is verheugd over de samenwerking met Videoland:

“We zijn verheugd om deze geweldige nieuwe deal met Videoland aan te kondigen die BELLATOR MMA toegankelijk maakt voor onze fans in Nederland. We hebben een ongelooflijke start van het jaar gehad en zijn verheugd om al onze wereldwijde evenementen naar Nederland te brengen.”
David Green, Head of BELLATOR Europe

Barry Schneider, Content Manager bij Videoland, bevestigt de ambitie van het platform: “Met BELLATOR versterken we onze positie als de ‘home of fighting’. We breiden hiermee ons live aanbod van (sport)events verder uit en zijn dus ook voor de gevechten van de Nederlandse top MMA-atleten de nieuwe thuisbasis. Naast MMA bij BELLATOR, kickboksen bij Glory zijn we volop in ontwikkeling van nieuwe content om onze abonnees nog meer variatie te bieden in vechtsport.”

Rondom de Europese BELLATOR-evenementen zal Videoland een live studioprogramma maken, met Mark Schaaf als presentator, Melvin Manhoef als analist en Sander Schrik als commentator. Meer informatie over de verdere invulling volgt binnenkort.

Lees hier meer over het aanbod, kosten en integraties van Videoland.

Gerelateerde artikelen over Videoland

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp