Toont gelekte trailer aanbod Skyshowtime?

De streamingdienst Skyshowtime verschijnt zeer waarschijnlijk ergens dit jaar. Ook over de prijs en het aanbod is officieel nog veel onbekend. Misschien is echter nu de eerste informatie over aanbod uitgelekt.

In een uitgelekte trailer op Youtube lijken we voor het eerst het aanbod van films en series op SkyShowtime te zien. Waarschijnlijk klopt de inhoud van de trailer, want de trailer is inmiddels door ViacomCBS (Paramount) van YouTube verwijderd.

Aanbod Skyshowtime

De trailer toont een flink aantal films en series die waarschijnlijk op Skyshowtime verschijnen, waaronder Halo, The Lost City, Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Boss Baby: Family Business, Super Pumped: The Battle for Uber, Gangs of London, Nope, Despicable Me, The Wolf of Wall Street, Jaws, Indiana Jones, The Godfather, The Offer, 1883, Sing 2, Dora and the Lost City of Gold, Billions en Star Trek. 

Ook waren in de video de logo’s te zien van een aantal Nederlandse providers, zoals Ziggo, T-Mobile, KPN, Vodafone en Tele2. Mogelijk hebben deze providers een samenwerking met de streamingdienst.

Lees hier meer over de streamingdienst Skyshowtime.