Achmed Akkabi aan de slag voor Amazon Prime Video

Schrijver, acteur en producent Achmed Akkabi heeft een 3-jarig overeenkomst met streamingdienst Amazon Prime Video gesloten.

Akkabi gaat voor Prime Video een nieuwe en exclusieve series schrijven en produceren. In deze nieuwe series gaat hij ook zelf acteren.

Achmed Akkabi

Achmed Akkabi is bekend van de populaire misdaadserie Mocro Maffia (Winnaar, Gouden Kalf voor Beste TV Drama, Nederlands Film Festival). Hij bedenker van de serie en was tevens acteur.

Naast Mocro Maffia is Akkabi ook bekend van films en series als Rabat, Alibi, Het Huis Anubis, Broeders en Lola Wants. In 2016 richtte hij zijn eigen productiemaatschappij TebberNekkel op.

Ik ben dolblij met deze samenwerking en heb nu al het gevoel dat ik deel uitmaak van de Prime Video-familie,” aldus Achmed. “Het is absoluut voorrecht om het Prime Video-publiek kennis te laten maken met het meest inspirerende talent dat ons land te bieden heeft en ik kijk ernaar uit om de ambitie voort te zetten om Nederlands drama naar een internationaal niveau te brengen.

Achmed Akkabi