Waar kun je de bioscoophits Barbie en Oppenheimer online kijken?

Fans zoeken online naar de Barbie film met Robbie en Gosling en de Christopher Nolan-film Oppenheimer. De films breken beide records en er is een heuse Barbenheimer-hype.

Sinds 19 juli draait Barbie in Nederland. In Barbie Land, een schijnbaar perfecte wereld, leeft Barbie zorgeloos. Maar in de echte wereld ervaart ze snel de vreugdes en obstakels van het menselijk leven.

Één dag na Barbie verscheen Oppenheimer in de bioscoop. Oppenheimer, een Amerikaans-Britse thriller uit 2023, belicht J. Robert Oppenheimer en zijn rol in de creatie van de eerste kernwapens.

Door de populariteit van beide films zijn veel mensen aan het zoeken waar Barbie en Oppenheimer online te kijken zijn.

Waar kan je Barbie online kijken?

Barbie zou in de toekomst op HBO Max moeten verschijnen. Warner Bros. Pictures, de studio achter deze streamingdienst, heeft de film gedistribueerd. Een specifieke releasedatum van de film op de streamingdienst is nog onbekend. Vanaf deze releasedatum is Barbie waarschijnlijk via HBO Max online te bekijken.

Naast HBO Max is Barbie zeer waarschijnlijk via Pathé Thuis online te bekijken. Deze streamingdienst heeft vaak als eerste de nieuwste films, maar ook voor Pathé Thuis is een releasedatum momenteel onbekend.

Waar kan je Oppenheimer online kijken?

Universal Pictures heeft de film gedistribueerd, een studio binnen NBCUniversal, dat eigendom is van Comcast Corporation. Hierdoor is de kans groot dat SkyShowtime, hun nieuwe streamingdienst, de film uitbrengt, hoewel dit nog niet is bevestigd.

Net als Barbie verschijnt Oppenheimer zeer waarschijnlijk ook op de streamingdienst Pathé Thuis. Op Pathé Thuis worden de meeste bioscoopfilms beschikbaar nadat de film verdwijnt uit de fysieke bioscoop.

Vergelijk de beste video on demand-aanbieders

Gerelateerde artikelen over online films kijken