SkyShowtime is gelanceerd met 50% korting

De streamingdienst SkyShowtime is gelanceerd en dat doen ze met een flinke aanbieding. Wanneer je nu een abonnement afsluit op de streamingdienst betaal je geen € 6,99 per maand, maar slechts € 3,49 per maand. Dit lagere maandbedrag blijf je houden zolang je het abonnement niet annuleert. Deze introductieactie van SkyShowtime loopt tot en met 6 december 23:59.

Het aanbod van SkyShowtime bestaat uit films en series van Universal, Dreamworks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ en Paramount Pictures. Denk aan titels als Halo, The Rising, Sonic The Hedgehog 2, en Yellowstone.

Naast content voor volwassen zijn er ook films en series voor kinderen te vinden. Nickelodeon en Dreamworks brengen een breed aanbod, waaronder bijvoorbeeld Spongebob Squarepants. Voor ouders is het mogelijk om een beveiligd account aan te maken voor hun kinderen, waardoor zij alleen content kunnen kijken dat aansluit bij hun leeftijd.

Het account van SkyShowtime kan beschikken over 5 gebruikersprofielen en is ook tegelijk te gebruiken. De streamingdienst is te gebruiken via een app, het web of met een smart-tv. Films en series zijn te kijken in HD en met Dolby 5.1-surroundsound. Ook is het mogelijk content te downloaden, waardoor je kan kijken waar en wanneer je maar wilt.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.