Problemen met iDEAL voor SkyShowtime – Mogelijke oplossing

De streamingdienst SkyShowtime is gisteren in Nederland gelanceerd. Ter ere van de lancering is er een actie om de helft van maandelijkse kosten van de streamingdienst te betalen. Om een abonnement af te sluiten blijken er helaas problemen te zijn met de betaalmethode iDEAL.

Voor de lancering gaf de streamingdienst aan dat betaalmethoden iDEAL, VISA, Mastercard, PayPal en American Express zouden worden ondersteunt. Nu blijkt vanwege een technisch probleem iDEAL niet beschikbaar. De streamingdienst laat weten te werken aan een oplossing voor het probleem.

iDEAL SkyShowtime betalingsmethode
Geen iDEAL bij SkyShowtime tijdens het afsluiten van een abonnement

iDEAL in accountinstelling SkyShowtime

Wij bij Vergelijkstreaming kwamen erachter dat na het afsluiten wel te switchen is naar de betalingsmethode iDEAL. Het lijkt dus echt een technisch probleem in het aanmeldproces van de nieuwe streamingdienst.

iDEAL SkyShowtime beschikbaar in accountinstellingen
iDEAL SkyShowtime beschikbaar in accountinstellingen

Oplossing betalen

Om het probleem tijdelijk op te lossen, kan het een idee zijn om een PayPal account aan te maken. PayPayl is ook te koppelen aan een normale bankrekening, waardoor de betaling indirect ook via uw bankrekening wordt betaald.

Een andere oplossing is om even geduld te hebben, want het lijkt ons dat dit probleem snel door SkyShowtime wordt opgelost. De introductiekorting is ook nog geldig tot en met 6 december 23:59.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp