Streamingdienst Max gelanceerd in Amerika

Geschatte leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag is de streamingdienst HBO Max in Amerika verdwenen. De streamingdienst zal worden omgevormd tot Max, gevuld met meer dan twee keer zoveel programmering.

Max’s uitgebreide streaming aanbod omvat de toevoeging van honderden afleveringen van Discovery+ shows, en er staan tientallen nieuwe TV shows en films gepland voor de komende maand.

De nieuwe Max zal 35.000 uur aan programmering bevatten, meer dan het dubbele van wat beschikbaar was op HBO Max. Volgens Warner Bros. Discovery zal de dienst voortdurend worden bijgewerkt met verse inhoud, met gemiddeld meer dan 40 nieuwe filmtitels en TV seizoenen per maand.

Max zal blijven dienen als het streaming thuis voor HBO originals, Warner Bros. films, Max originals, het DC universum, de Toverwereld van Harry Potter, Adult Swim en Cartoon Network. Bovenop dat, zal het shows van HGTV, Food Network, Discovery Channel, TLC, ID, Magnolia Network en meer toevoegen (terwijl Discovery+, voor nu, afzonderlijk beschikbaar zal blijven).

Ook in Nederland verdwijnt op termijn de streamingdienst HBO Max. Eerder werd bekend dat dit in 2024 gaat gebeuren. Meer informatie over de komst van de nieuwe streamingdienst Max in Nederland ontbreken nog.

Vergelijk streamingdiensten voor films en series

Gerelateerde artikelen