400.000 abonnees voor NPO Plus

Tijdens een panelgesprek van Adformatie heeft bestuursvoorzitter van de NPO, Shula Rijxman, bekendgemaakt dat NPO Plus op dit moment 400.000 abonnees heeft.

Op 25 augustus 2019 meldden wij nog dat de video on demand service van NPO 250.000 abonnees had. Het aantal abonnees is dus in ongeveer een jaar verdubbeld.

Daarnaast maakte Rijxman bekend dat de gratis streamingdienst NPO Start wekelijks zo’n drie miljoen kijkers trekt. Ook werken ze aan de mogelijkheid dat commerciële partijen content van de NPO kunnnen overnemen naar hun platform. Voorwaarden van deze samenwerkingen maakte Rijxman niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe naam streamingdienst Warner Bros. Discovery lijkt bekend

Uit een rapport, dat in handen van Bloomberg is, blijkt dat de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery de naam Max krijgt.

Amazon wil Indiase videodienst MX Player overnemen

Amazon is volgens de website Techcrunch in gesprek met Times Internet om de overname van de videodienst MX Player te onderzoeken.

Disney+ noteert eerste daling aantal abonnees

Disney heeft bekendgemaakt dat de streamingdienst Disney+ in het afgelopen kwartaal 2,4 miljoen abonnees heeft verloren.

Live Bundesliga kijken 2023

Na de Engelse Premier League en de Spaanse La Liga wordt de Duitse Bundesliga vaak als de derde grootste voetbalcompetitie beschouwd. Vanaf 2022 is de Bundesliga live te kijken via Viaplay.