SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

Geschatte leestijd: 2 minuten

SkyShowtime heeft vandaag een nieuw abonnementstype geïntroduceerd, genaamd ‘Standaard met reclame’, dat beschikbaar zal zijn vanaf 23 april 2024. Dit plan is ontworpen om een meer betaalbare optie te bieden aan klanten zonder de kwaliteit van het aangeboden entertainment te verminderen. Klanten kunnen nu kiezen tussen dit nieuwe plan en het bestaande ‘Standaard plus’ abonnement, dat zonder advertenties blijft.

Het ‘Standaard met reclame’-abonnement zal worden gelanceerd in meer dan 20 landen waar SkyShowtime actief is, waaronder Albanië, Andorra, en Spanje, waarmee het de eerste grote streamingdienst wordt die in al zijn markten een advertentie-ondersteunde optie introduceert.

Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime, benadrukte dat de missie van het bedrijf is om hoogwaardig entertainment te bieden tegen betaalbare prijzen. Hij verklaarde dat het nieuwe abonnement klanten nog steeds toegang geeft tot hetzelfde hoogwaardige aanbod van nieuwe en exclusieve series, blockbusterfilms en lokale originele programma’s als het ‘Standaard plus’-abonnement.

De dienst, die bekend staat als de exclusieve thuisbasis van het Yellowstone-universum, heeft ook aangekondigd dat het dit jaar zijn catalogus zal uitbreiden met nieuwe films en series zoals ‘Mary & George’, ‘Oppenheimer’, ‘Star Trek: Discovery’ en ‘The Tattooist of Auschwitz’. Bovendien zal SkyShowtime zijn aanbod van lokale content blijven versterken, met nieuwe series en films uit verschillende landen.

Abonnementen SkyShowtime

De nieuwe en bestaande abonnementsplannen, ‘Standaard met reclame’ voor €5,99 per maand en ‘Standaard plus’ voor €8,99 per maand, zullen beschikbaar zijn via de SkyShowtime-app op diverse platforms waaronder iOS, Android, LG TV, en Samsung.

SkyShowtime’s inzet om zijn bibliotheek met zowel internationale als lokale content uit te breiden, evenals de introductie van het nieuwe prijsvriendelijke abonnementsplan, benadrukt de toewijding van het bedrijf om te voorzien in de behoeften van een breed scala aan consumenten en om te concurreren in de steeds evoluerende markt van streamingdiensten.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen over SkyShowtime