Eerste Nederlandse HBO Max productie aangekondigd

HBO Max is sinds 8 maart 2022 in Nederland beschikbaar. De streamingdienst heeft nu de eerste Nederlandse productie aangekondigd. WBITVP produceert een tiendelige Nederlandse serie van FBoy Island. De presentatie van het programma ligt in handen van Lisa Loeb.

Het origineel van FBoy Island is bedacht door Elan Gale. Het draait om drie vrouwen die naar een tropisch eiland afreizen waar zij worden vergezeld door 16 mannen – 8 zelfverklaarde “Nice Guys” op zoek naar liefde, en 8 zelfbenoemde “FBoys”, die er zijn om te strijden voor een aanzienlijke geldprijs.  

Naast de Nederlandse versie worden er ook Spaanse, Zweedse en Deense versies van FBoy Island voor HBO Max gemaakt. De presentatie van FBoy Island Nederland ligt bij Lisa Loeb. Lisa Loeb is bekend als cabaretier, schrijver, zangeres, presentator en winnaar De Slimste Mens 2021.

“Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max. Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames!”

Lisa Loeb

Vergelijk video on demand aanbieders

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp