Samenwerking tussen VodafoneZiggo en SkyShowtime?

Afgelopen week werd de streamingdienst SkyShowtime in Nederland gelanceerd. Het lijkt erop dat de streamingdienst een samenwerking aan gaat met de telecomprovider ZiggoVodafone.

Op de website van de streamingdienst is een pagina met informatie voor Ziggo-klanten te vinden. Op de pagina is bijvoorbeeld ook informatie over facturatie van SkyShowtime via Ziggo. De betaling voor het abonnement lijkt dus via de telecomprovider te gaan.

ZiggoVodafone en SkyShowtime tot nu toe hebben zelf geen informatie over deze mogelijke samenwerking bekendgemaakt. Op de website van de streamingdienst is geen informatie over een mogelijke samenwerking met andere telecomproviders te vinden.

Ziggo biedt nu al de mogelijkheid om via hun een abonnement op de streamingdiensten zoals Netflix, Viaplay en Videoland te nemen. Van deze diensten zijn er ook apps beschikbaar op de decoders van het telecombedrijf. Wij verwachten dat dit ook voor de nieuwe streamingdienst SkyShowtime gaat gebeuren.

SkyShowtime lanceerde afgelopen dinsdag met een flinke introductiekorting. Sluit je nu een abonnement af, betaal je slechts 50% van het totale maandbedrag van € 6,99. Je blijft de € 3,49 per maand betalen zolang je je abonnement niet annuleert.  

Lees hier meer over het aanbod en kosten van SkyShowtime.