Winnaars Storytel Awards 2022

Vanavond zijn de winnaars van de Storytel Awards 2022 bekendgemaakt. De verkiezing werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Tijdens het evenement werden awards uitgereikt de categorieën Beste Luisterboek, Beste Voorlezer, Opkomend Talent en Beste Storytel Original.

In de maand april was het mogelijk voor het publiek om te stemmen op de genomineerden. Vanavond tijdens de Luisternacht in Het Sieraad te Amsterdam werden de winnaars van de vier awards onthuld. De winnaars zijn geworden:

  • Beste luisterboek NL: Ik ga leven – Lale Gül
  • Beste voorlezer NL: Rik van de Westelaken
  • Beste Storytel original: Mayday- Suzanne Vermeer
  • Beste opkomende talent: Naomi Grant 

Ruth de Jager, Country Manager Storytel is trots op de vierde editie van de awards en de allereerste Storytel Luisternacht: ‘’De betrokkenheid van onze gebruikers en de kracht van onze verhalen wordt ook dit jaar weer erkend door de grote toename in stemmen. Dit jaar zijn duizenden stemmen uitgebracht voor het Beste Luisterboek, de Beste Voorlezer en de Beste Storytel Original. Wij hopen ons brede aanbod op Storytel het aankomende jaar nog verder uit te breiden met mooie verhalen en Storytel Originals.’’

Nieuw; Storytel Awards 2023

Storytel uitproberen

Een abonnement op de luisterboekenaanbieder is 14 dagen gratis uit te proberen. Na deze gratis 14 dagen zal de service automatisch worden omgezet in een Unlimited abonnement van € 12,99 per maand. In deze periode is het dus mogelijk alle functies van Storytel gratis te ontdekken. Probeer de service nu uit.

Winnaars Storytel Awards 2022
De winnaars