CANAL+ start streamingdienst in Nederland

Geschatte leestijd: 2 minuten

CANAL+ heeft haar nieuwe streamingdienst in Nederland gelanceerd. Deze dienst is beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. CANAL+ heeft momenteel meer dan 25 miljoen abonnees in meer dan 50 landen in Europa, Afrika en Azië. Het bedrijf is actief in de productie, acquisitie en distributie van films en series, met merken als STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks.

De streamingdienst biedt toegang tot CANAL+ Originals, internationale producties van de CANAL+ Group en titels van Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate en Lumière. Het aanbod omvat een variëteit aan genres met een focus op Europese producties.

De TV App Canal Digitaal, beschikbaar voor klanten met een Canal Digitaal tv-product, wordt vanaf 29 januari hernoemd naar CANAL+. De app biedt toegang tot sport, live-tv, films en series, inclusief meer dan 75 tv-zenders. De naam Canal Digitaal blijft behouden voor DTH en IPTV diensten, onder het nieuwe logo: Canal Digitaal, a CANAL+ brand.

Jacques Du Puy, CEO van CANAL+ International, benadrukt het belang van de lancering in de Nederlandse streamingmarkt en de combinatie van lineaire tv, sport, films en series die CANAL+ biedt.

Aanbod & prijs CANAL+

Het aanbod bevat onder andere de CANAL+ Original ‘The Brigade’, de Noorse serie ‘Furia’ en de Braziliaanse serie ‘Negotiator’. Ook wordt de nieuwe televisie-zender CANAL+ Action geïntroduceerd, beschikbaar in de app en vanaf 5 december op kanaal 22 voor Canal Digitaal klanten (IPTV & DTH), met Qmusic DJ Wim van Helden als stationvoice.

De CANAL+ streamingdienst is nu te downloaden in de Appstore en Playstore. Abonnementen zijn beschikbaar voor € 4,99 per maand, met een gratis proefperiode van zeven dagen. De app is maandelijks opzegbaar en ondersteunt gebruik op meerdere apparaten door twee gebruikers tegelijkertijd.

Lees hier meer over de streamingdienst CANAL+.

Gerelateerde artikelen over CANAL+