Forse prijsstijging voor Apple TV+, Apple One & Apple Arcade

Geschatte leestijd: 2 minuten

Vanaf gisteren worden nieuwe abonnees van Apple TV+ geconfronteerd met een aanzienlijke prijsverhoging. De maandelijkse kosten voor de streamingdienst, bekend om populaire series zoals ‘Ted Lasso’ en ‘The Morning Show’, zijn met drie euro gestegen voor nieuwe klanten. Dit betekent dat de prijs in vergelijking met een jaar geleden voor nieuwe kijkers is verdubbeld.

De nieuwe maandprijs voor Apple TV+ bedraagt nu € 9,99. Ter vergelijking: vóór oktober 2022 was het abonnement nog geprijsd op € 4,99. In oktober 2022 werd dit bedrag verhoogd naar € 6,99, en nu wordt deze prijsstijging voortgezet met een extra verhoging van drie euro.

De prijsstijgingen zijn niet beperkt tot Apple TV+ alleen. Ook de prijzen van Apple One en Apple Arcade hebben een sprong gemaakt, met respectievelijk € 19,95 (voorheen € 16,95) en € 6,99 (voorheen € 4,99). Echter, voor Apple Music blijven de prijzen ongewijzigd.

Nieuwe abonnees krijgen nog steeds de mogelijkheid om drie maanden gratis van Apple TV+ te genieten bij aanschaf van een nieuw Apple-apparaat. Na deze proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd tegen het nieuwe tarief van € 9,99 per maand.

Onduidelijkheid over huidige abonnees Apple diensten

Het is nog onduidelijk wat de prijsverhoging betekent voor bestaande abonnees. Zij wachten op verdere communicatie van Apple over de toepassing van het nieuwe tarief.

Hieronder een overzicht van de nieuwe prijzen:

  • Apple TV+: van € 6,99 naar € 9,99
  • Apple One (Individueel): van € 16,95 naar € 19,95
  • Apple One (Gezin): van € 22,95 naar € 25,95
  • Apple Arcade: van € 4,99 naar € 6,99

Voor meer informatie over Apple TV+ en updates over het aanbod van films en series, evenals het laatste nieuws, kunt u onze website en social media-kanalen in de gaten houden.

Lees hier meer over de streamingdienst Apple TV+.

Gerelateerde artikelen over de diensten van Apple