“HBO en Discovery verdwijnen uit naam nieuwe streamingdienst”

WarnerMedia en Discovery zijn dit jaar officieel gefuseerd tot Warner Bros. Discovery. Beide mediabedrijven beschikken over een streamingdienst, namelijk Discovery Plus en HBO Max. Het bedrijf had al gezegd dat deze diensten mogelijk werden samengevoegd.

Journalist Grace Randolph laat op Twitter weten dat erin de naam van de mogelijke nieuwe streamingdienst van het nieuwe mediabedrijf zowel geen HBO als Discovery staat. Deze nieuwe streamingdienst vervangt waarschijnlijk HBO Max en Discovery Plus volledig.

Volgens Randolph maakt Warner Bros, Discovery deze structuur- en strategiewijziging aanstaande donderdag tijdens kwartaalpresentatie bekend. Randolph ontving ook verhalen dat alle unscripted content van HBO Max niet naar de nieuwe streamingdienst verhuist.

De presentatie van de kwartaalcijfers van het mediabedrijf vindt plaats op 4 augustus om 22:30 uur. Als er meer zekerheid over deze grote veranderingen is, is het uiteraard bij ons te lezen.

Gerelateerde artikelen

Gaan abonnementskosten HBO Max omhoog?

Het is goed mogelijk dat volgend jaar de abonnementskosten van HBO Max omhoog gaan.

HBO Max wint 38 Emmy Awards

Afgelopen nacht heeft de streamingdienst HBO Max twaalf Emmy Awards gewonnen. Hierdoor komt het totaal op 38 Emmy’s.

House of the Dragons breekt records in Nederland

HBO Max laat nu weten dat de lancering van de serie House of the Dragons de grootste was in de geschiedenis van HBO en HBO Max in Nederland.

Discovery Plus krijgt CNN Originals

In de Verenigde Staten heeft de streamingdienst Discovery Plus vanaf vandaag het aanbod uitgebreid met een hub met CNN Orginals.