“HBO en Discovery verdwijnen uit naam nieuwe streamingdienst”

WarnerMedia en Discovery zijn dit jaar officieel gefuseerd tot Warner Bros. Discovery. Beide mediabedrijven beschikken over een streamingdienst, namelijk Discovery Plus en HBO Max. Het bedrijf had al gezegd dat deze diensten mogelijk werden samengevoegd.

Journalist Grace Randolph laat op Twitter weten dat erin de naam van de mogelijke nieuwe streamingdienst van het nieuwe mediabedrijf zowel geen HBO als Discovery staat. Deze nieuwe streamingdienst vervangt waarschijnlijk HBO Max en Discovery Plus volledig.

Volgens Randolph maakt Warner Bros, Discovery deze structuur- en strategiewijziging aanstaande donderdag tijdens kwartaalpresentatie bekend. Randolph ontving ook verhalen dat alle unscripted content van HBO Max niet naar de nieuwe streamingdienst verhuist.

De presentatie van de kwartaalcijfers van het mediabedrijf vindt plaats op 4 augustus om 22:30 uur. Als er meer zekerheid over deze grote veranderingen is, is het uiteraard bij ons te lezen.

Gerelateerde artikelen

Fusie HBO Max en Discovery Plus volgend jaar

Tijdens de kwartaalpresentatie van Warner Bros. Discovery is bekend geworden dat de streamingdiensten HBO Max en Discovery Plus volgend jaar gaan fuseren.

“HBO en Discovery verdwijnen uit naam nieuwe streamingdienst”

Journalis laat op Twitter weten dat erin de naam van de nieuwe streamingdienst van het nieuwe mediabedrijf zowel geen HBO als Discovery staat.

Streamingdiensten moeten meer investeren in Nederlandse producties

Streamingdiensten, als Netflix, Amazon Prime Video en Videoland, moeten 4,5% procent van hun omzet gaan investeren in Nederlandse producties.

Voorlopig geen Nederlandse films en series op HBO Max

Warner Bros Discovery gaat niet langer originele films en series produceren voor de streamingdienst HBO Max in Nederland.