“HBO en Discovery verdwijnen uit naam nieuwe streamingdienst”

WarnerMedia en Discovery zijn dit jaar officieel gefuseerd tot Warner Bros. Discovery. Beide mediabedrijven beschikken over een streamingdienst, namelijk Discovery Plus en HBO Max. Het bedrijf had al gezegd dat deze diensten mogelijk werden samengevoegd.

Journalist Grace Randolph laat op Twitter weten dat erin de naam van de mogelijke nieuwe streamingdienst van het nieuwe mediabedrijf zowel geen HBO als Discovery staat. Deze nieuwe streamingdienst vervangt waarschijnlijk HBO Max en Discovery Plus volledig.

Volgens Randolph maakt Warner Bros, Discovery deze structuur- en strategiewijziging aanstaande donderdag tijdens kwartaalpresentatie bekend. Randolph ontving ook verhalen dat alle unscripted content van HBO Max niet naar de nieuwe streamingdienst verhuist.

De presentatie van de kwartaalcijfers van het mediabedrijf vindt plaats op 4 augustus om 22:30 uur. Als er meer zekerheid over deze grote veranderingen is, is het uiteraard bij ons te lezen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe naam streamingdienst Warner Bros. Discovery lijkt bekend

Uit een rapport, dat in handen van Bloomberg is, blijkt dat de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery de naam Max krijgt.

Abonnementsprijs HBO Max stijgt in Amerika

HBO Max verhoogt de prijs van het reclamevrije maandabonnement in de VS van $14,99 naar $15,99.

Nieuwe naam en stijl voor streamingdienst Warner Bros Discovery

Vanaf volgend voorjaar worden de streamingdienst HBO Max en Discovery Plus samengevoegd mogelijk onder de naam Max.

Gaan abonnementskosten HBO Max omhoog?

Het is goed mogelijk dat volgend jaar de abonnementskosten van HBO Max omhoog gaan.