“HBO en Discovery verdwijnen uit naam nieuwe streamingdienst”

WarnerMedia en Discovery zijn dit jaar officieel gefuseerd tot Warner Bros. Discovery. Beide mediabedrijven beschikken over een streamingdienst, namelijk Discovery Plus en HBO Max. Het bedrijf had al gezegd dat deze diensten mogelijk werden samengevoegd.

Journalist Grace Randolph laat op Twitter weten dat erin de naam van de mogelijke nieuwe streamingdienst van het nieuwe mediabedrijf zowel geen HBO als Discovery staat. Deze nieuwe streamingdienst vervangt waarschijnlijk HBO Max en Discovery Plus volledig.

Volgens Randolph maakt Warner Bros, Discovery deze structuur- en strategiewijziging aanstaande donderdag tijdens kwartaalpresentatie bekend. Randolph ontving ook verhalen dat alle unscripted content van HBO Max niet naar de nieuwe streamingdienst verhuist.

De presentatie van de kwartaalcijfers van het mediabedrijf vindt plaats op 4 augustus om 22:30 uur. Als er meer zekerheid over deze grote veranderingen is, is het uiteraard bij ons te lezen.

Gerelateerde artikelen

Stekker getrokken uit populaire streamingsdienst GCN+

Wielerfans worden geconfronteerd met een onverwachte verandering nu Warner Bros. Discovery aankondigt dat het de populaire streamingservice GCN+ op 19 december zal sluiten.

Omroep MAX en HBO bereiken overeenkomst over naam MAX in Benelux

De populaire Amerikaanse streamingdienst MAX, die in 2024 haar intrede doet in Nederland, zal in de Benelux de naam HBO Max dragen.

Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren

De Nederlandse overheid heeft aangekondigd dat streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ nu verplicht zijn om minimaal 5% van hun omzet in Nederland te investeren in lokale content.

Waar kun je de bioscoophits Barbie en Oppenheimer online kijken?

Fans zoeken online naar de Barbie film met Robbie en Gosling en de Christopher Nolan-film Oppenheimer.