De Simac Ladies Tour de komende jaren bij Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft voor de komende twee jaar de uitzendrechten van de Simac Ladies Tour binnen gehaald. De Simac Ladies Tour is een meerdaagse wielerkoers voor vrouwen in de Benelux.

De wielerronde is de enige Women’s World Tour wedstrijd die in Europa gereden wordt. De wedstrijd start op dinsdag 30 augustus en kent zes etappes. De hele wereldtop doet mee aan de wielerkoers.

Nederlandse wielrenners zijn present

Ook bekende Nederlandse renners als Chantal van den Broek-Blaak, Marianne Vos, Anna van der Breggen, Kirsten Wild, Ellen van Dijk en Annemieke van Vleuten nemen deel aan de Simac Ladies Tour. Vrouwenwielrennen wint de laatste tijd veel populariteit, mede door de Tour de France Femmes.

Klanten van Ziggo kunnen de koers gratis volgen. Voor anderen is de wielerronde te volgen via de kanalen van betaalzender Ziggo Sport.

Lees hier meer over uitzendrechten van wielrennen.

Gerelateerde artikelen

Rechten Europees voetbal naar Ziggo

De Nederlandse uitzendrechten van Europees voetbal vanaf seizoen 2024/2025 zijn door één partij gekocht. Is het Ziggo of Viaplay?

Via deze tv-zenders volg je live het WK 2022

Waar volg je live het WK 2022? Bekijk welke zenders de uitzendrechten van het toernooi hebben. Bekijk ook het uitgebreide WK 2022 speelschema.

Uitzendrechten Turkse Süper Lig naar Ziggo Sport

VodafoneZiggo heeft voor de sportzender Ziggo Sport de uitzendrechten van de Turkse Süper Lig binnen gehaald.

Ook klachten over de Premier League bij Viaplay

Na klachten over de Formule 1 is er nu ook veel kritiek op de beelden van de Premier League bij de streamingdienst Viaplay.