De Simac Ladies Tour de komende jaren bij Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft voor de komende twee jaar de uitzendrechten van de Simac Ladies Tour binnen gehaald. De Simac Ladies Tour is een meerdaagse wielerkoers voor vrouwen in de Benelux.

De wielerronde is de enige Women’s World Tour wedstrijd die in Europa gereden wordt. De wedstrijd start op dinsdag 30 augustus en kent zes etappes. De hele wereldtop doet mee aan de wielerkoers.

Nederlandse wielrenners zijn present

Ook bekende Nederlandse renners als Chantal van den Broek-Blaak, Marianne Vos, Anna van der Breggen, Kirsten Wild, Ellen van Dijk en Annemieke van Vleuten nemen deel aan de Simac Ladies Tour. Vrouwenwielrennen wint de laatste tijd veel populariteit, mede door de Tour de France Femmes.

Klanten van Ziggo kunnen de koers gratis volgen. Voor anderen is de wielerronde te volgen via de kanalen van betaalzender Ziggo Sport.

Lees hier meer over uitzendrechten van wielrennen.

Gerelateerde artikelen

Tour de France 2024 kijken: Waar en Hoe in Nederland & België

In dit artikel gaan we in op de beste manieren om de Tour de France 2023 in Nederland te kijken.

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

Stekker getrokken uit populaire streamingsdienst GCN+

Wielerfans worden geconfronteerd met een onverwachte verandering nu Warner Bros. Discovery aankondigt dat het de populaire streamingservice GCN+ op 19 december zal sluiten.

Vrouwen Champions League live kijken via de NOS

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) samen met NOS heeft het pakket aan voetbaluitzendingen met de vrouwen Champions League uitgebreid.