Streamingdiensten populairder dan kabel tv

In Amerika waren videostreamingdiensten voor het eerst populairder dan kabel tv. In de maand juli keken Amerikanen namelijk meer naar streaming video dan naar normale tv, aldus marktonderzoeker Nielsen.

Volgens het onderzoek van Nielsen neemt de tijd dat de tv aan staat niet af, maar kijken Amerikanen minder naar kabeltelevisie. De voorkeur op de tv verschuift meer naar streamingdiensten. In juli steeg het percentage met 3,2% tot een totaal van 34,8%.

De grootste streamingdienst in Amerika is Netflix, kort gevolgd door YouTube. Hulu, Prime Video, Disney+ en HBO Max maken de lijst compleet.

Verdeling kabel tv en streamingdiensten

Vergelijk video on demandservices

Gerelateerde artikelen

SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

SkyShowtime heeft vandaag een nieuw abonnementstype geïntroduceerd, genaamd ‘Standaard met reclame’, dat beschikbaar zal zijn vanaf 23 april 2024.

CANAL+ start streamingdienst in Nederland

CANAL+ heeft haar nieuwe streamingdienst in Nederland gelanceerd. Deze dienst is beschikbaar via de bekende appstores en bij Ziggo.

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

Stekker getrokken uit populaire streamingsdienst GCN+

Wielerfans worden geconfronteerd met een onverwachte verandering nu Warner Bros. Discovery aankondigt dat het de populaire streamingservice GCN+ op 19 december zal sluiten.