Storytel lanceert audiodrama gebaseerd op Orwells 1984

Luisterboekenplatform Storytel laat dit jaar George Orwells dystopie 1984 weer tot leven komen middels een nieuw audiodrama. De productie van het audioboek wordt in 10 landen tegelijk uitgebracht en is een nieuwe versie van het originele boek.

Het verhaal gaat over verzet, passie en de kracht van de menselijke geest. Kate Jones, een bekroonde producer, heeft de productie voor het luisterboek 1984 in handen. Het boek komt naast in Nederland ook naar Zweden, Finland, Denemarken, Polen, Bulgarije, Turkije, Italië, Spanje en Mexico.

“1984 gaat over het bevrijden van je geest, om ruimte te geven aan liefde, kennis, empathie en creativiteit. Orwells 1984 is in 2022 relevanter dan ooit tevoren. Door 1984 uit te brengen als audiodrama voor 2022 hopen we onze luisteraars opnieuw mee te nemen in het verhaal en de kracht van storytelling te laten zien”
Helena Gustafsson, Chief Content Strategy Officer bij Storytel

Lees meer over luisterboekenplatform Storytel.

Gerelateerde artikelen over Storytel

Beste sport luisterboeken: Top Keuzes voor Sportfans

In dit artikel ontdek je enkele van de meest inspirerende, intrigerende en meeslepende sportluisterboeken die momenteel beschikbaar zijn.

Storytel aanbieding: twee maanden forse korting

Ontdek alles wat je moet weten over deze Storytel aanbieding, zodat je volop kunt profiteren van deze geweldige deal en nog meer kunt genieten van je favoriete verhalen.

Winnaars Storytel Awards 2023 bekend

De Storytel Awards 2023 zijn onlangs uitgereikt en ‘Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold.’, geschreven en ingesproken door Israel van Dorsten won.

50% van Storytel-abonnees langer dan 3 jaar lid

Storytel heeft in het derde kwartaal van 2022 betere cijfers gehaald dan verwacht. Abonnees blijken erg loyaal.
auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp