Amazon Prime Day 2022 aangekondigd

Amazon heeft de datum van Amazon Prime Day 2022 bekendgemaakt. Het verkoopevenement van Amazon zal worden gehouden op 12 en 13 juli.

Het verkoopspektakel van vorig jaar, dat terugkeerde naar zijn gebruikelijke zomerplaats, was de grootste tweedaagse verkoopperiode voor verkopers van derden in de geschiedenis van het bedrijf.

Omzet 11 miljard

De online uitgaven tijdens het evenement overschreden de 11 miljard dollar, een stijging van 6,1% vergeleken met Prime Day 2020, die in oktober werd gehouden, volgens Adobe Analytics.

Met de kleine bedrijven en nationale merken waar onze leden van houden en die ze vertrouwen, zijn we enthousiast om een aantal van onze beste Prime Day deals tot nu toe aan te bieden aan nog meer klanten over de hele wereld,
Jamil Ghani, vice president Amazon Prime

Veel korting voor Prime-leden

Tijdens het verkoopevenement gelden de exclusieve kortingen alleen voor Amazon Prime-leden. Een abonnement op Prime kost slechts 3 euro per maand in Nederland. Als lid heb je o.a. ook toegang tot de streamingdienst Amazon Prime Video, unieke voordelen van Amazon Gaming en gratis subscriber worden van kanalen op Twitch.

Probeer Amazon Prime 30 dagen gratis uit.

Gerelateerde artikelen