Nederlandse versie van Modern Love naar Prime Video

Prime Video heeft bekendgemaakt dat er een Nederlandse bewerking van de internationale serie Modern Love naar de streamingdienst komt. De hitserie moet deze winter al op de streamingdienst van Amazon verschijnen.

Wat is Modern Love?

Modern Love is een Amerikaanse romantische komedie ontwikkeld door John Carney. De serie is gebaseerd op de wekelijkse column met dezelfde naam gepubliceerd door The New York Times. Modern Love ging op 18 oktober 2019 in première op Amazon Prime Video.

De Nederlandse versie van Modern Love speelt zich af in Amsterdam, van het Centraal Station tot aan de Amstel en de stadsdelen Noord en Zuidoost. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door o.a. Noortje Herlaar, Fedja van Huêt, Jack Wouterse en Eva van de Wijdeven.

De productie van de Modern Love Amsterdam ligt in handen van NL Film met Sabine Brian als producent en Robert Alberdingk Thijm als showrunner. De regisseurs van de Nederlandse serie zijn Mijke de Jong, Boudewijn Koole, Mischa Kamp, Mustafa Duygulu, en Norbert ter Hall.

Modern Love Amsterdam is dé serie die we juist nu wilden maken. Een serie die laat zien dat liefde altijd wint, hoe verwarrend de tijd waarin we leven ook is. De makers hebben gekozen voor bijzondere, authentieke verhalen waarin de personages allemaal op hun eigen manier zoeken naar liefde”
Jacomien Nijhof, head Netherlands Originals, Amazon Studios

Lees hier meer over de streamingdienst Prime Video.

Gerelateerde artikelen over Prime Video

Prijsstijging Amazon Prime lidmaatschap in Nederland

Amazon verhoogt vanaf vandaag de prijs van een Amazon Prime lidmaatschap in Nederland van € 2,99 naar € 4,99 per maand.

Amazon Prime Video introduceert advertenties in 2024

Amazon Prime Video heeft aangekondigd vanaf volgend jaar advertenties te gaan tonen.

HBO Max duwt Disney+ van het podium in de VS

In de VS is HBO Max Disney+ voorbijgestreefd, maar Netflix blijft tweede. Amazon Prime Video is echter de meest populaire streamingservice.

Ontdek de Onmisbare Voetbalseries en Voetbaldocumentaires van het Moment

Voetbal heeft wereldwijd miljoenen fans in zijn greep, en het is geen verrassing dat er talloze boeiende voetbalseries en meeslepende voetbaldocumentaires zijn die de harten van liefhebbers veroveren.
auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp