Nederlandse versie van Modern Love naar Prime Video

Prime Video heeft bekendgemaakt dat er een Nederlandse bewerking van de internationale serie Modern Love naar de streamingdienst komt. De hitserie moet deze winter al op de streamingdienst van Amazon verschijnen.

Wat is Modern Love?

Modern Love is een Amerikaanse romantische komedie ontwikkeld door John Carney. De serie is gebaseerd op de wekelijkse column met dezelfde naam gepubliceerd door The New York Times. Modern Love ging op 18 oktober 2019 in première op Amazon Prime Video.

De Nederlandse versie van Modern Love speelt zich af in Amsterdam, van het Centraal Station tot aan de Amstel en de stadsdelen Noord en Zuidoost. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door o.a. Noortje Herlaar, Fedja van Huêt, Jack Wouterse en Eva van de Wijdeven.

De productie van de Modern Love Amsterdam ligt in handen van NL Film met Sabine Brian als producent en Robert Alberdingk Thijm als showrunner. De regisseurs van de Nederlandse serie zijn Mijke de Jong, Boudewijn Koole, Mischa Kamp, Mustafa Duygulu, en Norbert ter Hall.

Modern Love Amsterdam is dé serie die we juist nu wilden maken. Een serie die laat zien dat liefde altijd wint, hoe verwarrend de tijd waarin we leven ook is. De makers hebben gekozen voor bijzondere, authentieke verhalen waarin de personages allemaal op hun eigen manier zoeken naar liefde”
Jacomien Nijhof, head Netherlands Originals, Amazon Studios

Lees hier meer over de streamingdienst Prime Video.

Amazon Prime Video proefperiode

Gerelateerde artikelen over Prime Video

Nederlandse versie van Modern Love naar Prime Video

Amazon Prime Video heeft bekendgemaakt dat er een Nederlandse bewerking van de internationale serie Modern Love naar de streamingdienst komt.

Kosten Prime Video gaan omhoog

De kosten van een abonnement op Amazon Prime, waar streamingdienst Prime Video een onderdeel van is, gaan omhoog in Europa.

Amazon vernieuwt interface Prime Video

Amazon introduceert een nieuwe Prime Video-interface. De interface heeft op het eerste gezicht overeenkomsten met het interface van Netflix.

Streamingdiensten moeten meer investeren in Nederlandse producties

Streamingdiensten, als Netflix, Amazon Prime Video en Videoland, moeten 4,5% procent van hun omzet gaan investeren in Nederlandse producties.