Geen films en series downloaden met goedkoper Netflix abonnement

Volgend jaar komt Netflix met een goedkoper abonnement met advertenties op de markt. Vandaag is ontdekt dat met dit abonnement geen films en series kunnen worden gedownload om ze offline te kunnen kijken.

Deze ontdekking werd gedaan door softwareontwikkelaar Steve Moser. Moser vond in de code van de iPhone app teksten dat downloads beschikbaar zijn bij alle abonnementen behalve het abonnement met advertenties. 

Netflix heeft nog niet gereageerd op deze ontdekking van Moser. De streamingdienst kondigde al een tijd terug dat er een abonnement met advertenties aankomt. De variant verschijnt begin volgend jaar. Een exacte datum ontbreekt nog. 

Lees meer over het aanbod en kosten van Netflix.

Gerelateerde artikelen over Netflix

Netflix opent online sportschool met lancering van Nike Training Club-lessen

Netflix breidt haar aanbod uit met fitness content. Nike Training Club komt naar de streamingdienst.

Netflix rolt functie uit om account op meerdere apparaten te beheren

Netflix heeft een nieuwe functie toegevoegd, waarmee een abonnee makkelijker kan beheren via welke apparaten gebruikgemaakt wordt van zijn of haar account. De nieuwe functie is toegevoegd aan de account instellingen van de streamingdienst. Netflix zegt dat ze nieuwe functie uitrollen om het makkelijker te maken voor aankomende vakanties en feestdagen. Zeer waarschijnlijk is een …

Lees meer

Nieuw Netflix-abonnement ondersteunt Apple TV niet

Het nieuwe Netflix abonnement, dat nog niet in Nederland beschikbaar is, biedt echter geen ondersteuning voor Apple TV.

Netflix mag gewoon geld vragen voor gebruik buiten huishouden

Netflix mag gewoon extra kosten vragen voor gebruik streamingdienst buiten huishouden. Alleen op reis mogen er geen extra kosten zijn.