Odido breidt streamingaanbod uit met SkyShowtime

Geschatte leestijd: 2 minuten

Odido heeft vandaag aangekondigd dat SkyShowtime is toegevoegd aan het Extra’s portfolio voor streamingdiensten. Deze toevoeging maakt het voor klanten met Unlimited Premium en Unlimited Plus abonnementen mogelijk om het aanbod van exclusieve series en Pay 1-films van Paramount en Universal te verkennen via het puntenprogramma van de Extras-functie.

SkyShowtime, dat recentelijk haar eerste verjaardag in Nederland heeft gevierd, brengt een collectie van entertainment, met werken van bekende studio’s zoals Universal Pictures en Paramount Pictures, alsook series zoals ‘Star Trek Strange New Worlds’ en ‘Yellowstone’. Met deze samenwerking hoopt Odido haar dienstverlening te versterken en haar klanten een uitgebreider entertainmentpakket te bieden.

Tisha van Lammeren, Chief Commercial Officer Consumer bij Odido, benadrukt het doel van de samenwerking om de service naar een hoger niveau te tillen en klanten meer keuzevrijheid te bieden in hun entertainmentopties. Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime, heeft zijn tevredenheid uitgesproken over het beschikbaar stellen van SkyShowtime’s aanbod aan Odido’s klantenbestand in Nederland.

Odido samenwerking SkyShowtime

Puntensysteem Odido

Het puntensysteem van Odido’s Extra’s biedt klanten de mogelijkheid om maandelijks te kiezen tussen verschillende streamingdiensten. Klanten met een Unlimited Plus-abonnement krijgen één punt, terwijl Premium-abonnees drie punten ontvangen. Deze punten kunnen zij inzetten voor diensten naar keuze.

Voor klanten die niet beschikken over deze specifieke abonnementen, wordt SkyShowtime aangeboden voor € 6,99 per maand, met de flexibiliteit van een maandelijks opzegbaar abonnement. Hiermee streeft Odido naar een klantgerichte benadering waarbij gemak en keuze centraal staan.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen van SkyShowtime

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp