SkyShowtime biedt nieuwe abonnees een uitzonderlijke aanbieding

Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben je ooit geïnteresseerd geweest in een abonnement op SkyShowtime? Dan is dit het perfecte moment om de sprong te wagen. De populaire streamingdienst heeft zojuist een speciale kortingsactie aangekondigd die uitsluitend voor nieuwe abonnees geldt.

Sluit je voor 30 september een nieuw abonnement af, dan ontvang je maar liefst 33% korting op de eerste drie maanden. Dat betekent dat je slechts € 13,99 betaalt in plaats van de gebruikelijke € 20,97, waardoor je in totaal € 6,98 bespaart. Profiteer hier.

Aanbieding Skyshowtime

Normaal gesproken bedragen de kosten voor een SkyShowtime-abonnement € 6,99 per maand. Dankzij deze tijdelijke actie kun je nu feitelijk één maand gratis genieten van hun uitgebreide aanbod. Let wel, de aanbieding is alleen geldig tot zaterdag 30 september om 23:59 uur. Na de eerste drie maanden schakel je automatisch over naar het reguliere tarief van € 6,99 per maand, maar je hebt natuurlijk ook de optie om het abonnement op dat moment op te zeggen.

Wat te verwachten?

Als je nog niet bekend bent met het aanbod van SkyShowtime, is hier een kleine introductie. De service biedt films en series van acht prominente studio’s: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. In hun catalogus vind je populaire titels zoals Yellowstone, Tulsa King en Yellowjackets, evenals gloednieuwe bioscoopreleases zoals Top Gun: Maverick en Scream 6.

Klaar om je aan te melden? Doe dit dan snel en profiteer van drie maanden premium content voor slechts € 13,99. Profiteren doe je hier.

Lees hier meer over de streamingdienst Skyshowtime.

Gerelateerde artikelen over Skyshowtime