Spotify en Strava kondigen integratie aan om nummers tijdens workouts te streamen

Strava is een populaire fitness-app waarmee gebruikers hun workouts kunnen bijhouden en hun vooruitgang kunnen meten. Spotify is een van de grootste muziekstreamingdiensten ter wereld en biedt een enorme bibliotheek van nummers om uit te kiezen.

De integratie tussen de twee bedrijven zal het voor Strava-gebruikers gemakkelijker maken om tijdens hun training naar muziek te luisteren zonder de app te verlaten. Met de integratie kunnen Strava-gebruikers nu rechtstreeks vanuit de Strava-app naar hun Spotify-account gaan en nummers afspelen tijdens hun workout.

“We weten dat muziek een krachtig hulpmiddel is om mensen te helpen hun doelen te bereiken, en met deze integratie kunnen we ervoor zorgen dat sporters altijd de perfecte soundtrack hebben voor hun workout,”
Woordvoerder van Spotify

De integratie is nu beschikbaar voor alle Strava-gebruikers die een Spotify-account hebben. Om de integratie te activeren, moeten gebruikers hun Spotify-account koppelen aan hun Strava-profiel. Daarna kunnen ze rechtstreeks vanuit de Strava-app naar hun Spotify-account gaan en nummers afspelen terwijl ze hun workout bijhouden.

Deze integratie is een geweldige stap vooruit voor zowel Strava als Spotify en zal ongetwijfeld populair zijn bij sporters over de hele wereld.

Spotify Strava integratie - Spotify workout muziek - Strava app

Lees hier meer over de muziekstreamingdienst Spotify.

Gerelateerde artikelen over Spotify