Viaplay komt met korting op jaarabonnement

De introductiecampagne van Viaplay is vandaag tot einde gekomen. De streamingdienst komt echter direct weer met een nieuwe korting. Bij het afsluiten van een jaarabonnement betaal je geen € 13,99 per maand, maar slechts € 10.49 per maand. Deze nieuwe aanbieding is geldig tot 28 februari 2023.

Premier League voetbal bij Viaplay

Sinds dit seizoen heeft de streamingdienst Viaplay de uitzendrechten van de Premier League in handen. Het seizoen van de Engelse voetbalcompetitie gaat, net als de Nederlandse Eredivisie, aanstaande weekend van start. Viaplay beschikt naast de uitzendrechten van de Premier League, ook de rechten van o.a. de Formule 1, Bundesliga voetbal en PDC Darts.

Lees hier meer over het aanbod en de kosten van Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay

Viaplay wil meer uitzendrechten Engels voetbal hebben

De streamingdienst Viaplay heeft interesse om in Engeland de uitzendrechten rechten van de Championship en League Cup te kopen.

Rechten Europees voetbal naar Ziggo

De Nederlandse uitzendrechten van Europees voetbal vanaf seizoen 2024/2025 zijn door één partij gekocht. Is het Ziggo of Viaplay?

Viaplay sluit samenwerking met VIDAA

De streamingdienst Viaplay heeft voor meerdere jaren een samenwerking gesloten met Hisense’s snelgroeiende smart tv platform VIDAA.

Gaat Viaplay ook reclame tonen bij voetbal en darts?

Gaat Viaplay binnenkort ook reclames tijdens de live uitzendingen van voetbal en darts te zien krijgen? Lees hier meer.