Viaplay komt met korting op jaarabonnement

De introductiecampagne van Viaplay is vandaag tot einde gekomen. De streamingdienst komt echter direct weer met een nieuwe korting. Bij het afsluiten van een jaarabonnement betaal je geen € 13,99 per maand, maar slechts € 10.49 per maand. Deze nieuwe aanbieding is geldig tot 28 februari 2023.

Premier League voetbal bij Viaplay

Sinds dit seizoen heeft de streamingdienst Viaplay de uitzendrechten van de Premier League in handen. Het seizoen van de Engelse voetbalcompetitie gaat, net als de Nederlandse Eredivisie, aanstaande weekend van start. Viaplay beschikt naast de uitzendrechten van de Premier League, ook de rechten van o.a. de Formule 1, Bundesliga voetbal en PDC Darts.

Lees hier meer over het aanbod en de kosten van Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay

Prijs Viaplay gaat wederom omhoog

Viaplay, nu al aanbieder van een van de duurste streamingdiensten in Nederland, kondigt een prijsverhoging aan.

Live WK Darts kijken op TV | PDC WK Darts 2024

Wil je de WK Darts 2024 kijken vanuit Nederland of België? We hebben alle informatie die je nodig hebt om het WK Darts te kijken.

Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren

De Nederlandse overheid heeft aangekondigd dat streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ nu verplicht zijn om minimaal 5% van hun omzet in Nederland te investeren in lokale content.

Viaplay integreert gratis F1 TV Pro in abonnementspakket

Viaplay zet een significante stap in het verbeteren van het Formule 1-aanbod voor de Nederlandse kijkers. Voor het seizoen 2024 heeft de streamingdienst de overeenkomst met FOM uitgebreid.