Viaplay komt met korting op jaarabonnement

De introductiecampagne van Viaplay is vandaag tot einde gekomen. De streamingdienst komt echter direct weer met een nieuwe korting. Bij het afsluiten van een jaarabonnement betaal je geen € 13,99 per maand, maar slechts € 10.49 per maand. Deze nieuwe aanbieding is geldig tot 28 februari 2023.

Premier League voetbal bij Viaplay

Sinds dit seizoen heeft de streamingdienst Viaplay de uitzendrechten van de Premier League in handen. Het seizoen van de Engelse voetbalcompetitie gaat, net als de Nederlandse Eredivisie, aanstaande weekend van start. Viaplay beschikt naast de uitzendrechten van de Premier League, ook de rechten van o.a. de Formule 1, Bundesliga voetbal en PDC Darts.

Lees hier meer over het aanbod en de kosten van Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay

Premier League kijken in 2022

Vanaf 2022 is de Premier League live te kijken via Viaplay. Alle wedstrijden van de Premier League zijn live te kijken.

Viaplay komt met korting op jaarabonnement

De introductiecampagne van Viaplay is vandaag tot einde gekomen. De streamingdienst komt echter direct weer met een nieuwe korting.

Delen Viaplay abonnement wordt gedoogd

Viaplay CEO ziet geen groot probleem in account sharing. Concurrenten zoeken juist manieren om het delen van een abonnement aan te pakken.

766.000 nieuwe abonnees voor Viaplay + bevestiging overname Premier Sports

Viaplay heeft in het tweede kwartaal van 2022 766.000 nieuwe abonnees binnen gehaald. Daarnaast werd de zender Premier Sports overgenomen.