Viaplay komt met korting op jaarabonnement

De introductiecampagne van Viaplay is vandaag tot einde gekomen. De streamingdienst komt echter direct weer met een nieuwe korting. Bij het afsluiten van een jaarabonnement betaal je geen € 13,99 per maand, maar slechts € 10.49 per maand. Deze nieuwe aanbieding is geldig tot 28 februari 2023.

Premier League voetbal bij Viaplay

Sinds dit seizoen heeft de streamingdienst Viaplay de uitzendrechten van de Premier League in handen. Het seizoen van de Engelse voetbalcompetitie gaat, net als de Nederlandse Eredivisie, aanstaande weekend van start. Viaplay beschikt naast de uitzendrechten van de Premier League, ook de rechten van o.a. de Formule 1, Bundesliga voetbal en PDC Darts.

Lees hier meer over het aanbod en de kosten van Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay

Mediagigant Schibsted verwerft aandeel van 10,1% in Zweedse Viaplay

De Noorse mediagigant Schibsted heeft bekendgemaakt een aandeel van 10,1% te hebben verworven in de streamingdienst Viaplay

Viaplay stop met jaarabonnementen

Viaplay heeft de keuze gemaakt door de jaarabonnementen in de ban te doen. Viaplay biedt vanaf nu alleen nog maandabonnementen aan

Koen Weijland vervangt zwangere Amber Brantsen bij Formule 1-uitzendingen

Streamingdienst Viaplay heeft Koen Weijland aangesteld als de tijdelijke presentator voor hun Formule 1-uitzendingen in Nederland.

Viaplay verkocht voor 20%

Viaplay, momenteel in de verkoop, is ongeveer voor een vijfde deel verkocht, volgens recente informatie.