Vier Disney+ Day met korting op abonnement & veel nieuwe content

Vandaag is het Disney+ Day. Het digitale event, ter ere van de derde verjaardag van de streamingdienst, brengt enkele voordelen voor zowel nieuwe als bestaande leden.

Disneyland en korting Disney+

Ter ere van het event zijn de kosten voor nieuw abonnement op de streamingdienst de eerste maand slechts $ 1,99. Dit geldt voor nieuwe als terugkerende leden. Deze actie loopt t/m maandag 19 september.

Leden van de streamingdienst van Disney konden vandaag 30 minuten eerder naar binnen bij de Disneyland parken in Parijs, Florida en Californië. Verder krijg je nu tijdens de actieperiode 1 jaar gratis toegang tot Disney+ bij het boeken van tickets bij één van de parken.

Nieuwe series en films

Vanaf vandaag zijn er veel nieuwe films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, The Simpsons op de streamingdienst te bekijken.

Hieronder een de trailers van enkele titels die vanaf vandaag op de streamingdienst Disney+ beschikbaar zijn:

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return

Thor: Love and Thunder

Growing Up

Pinocchio

Cars on the Road

D23 Expo

Morgen gaat Disney+ Day over in D23 Expo: The Ultimate Disney Fan Event in Anaheim, Californië. Tijdens dit event zijn er veel presentaties van Disney films en series te volgen.

Helaas is het meeste alleen te volgen voor fysieke bezoekers van het event. Enkele dingen zijn wel online te volgen en Disney belooft met samenvattingen te komen.

Daarnaast is de verwachting dat Disney enkele aankondigen doet en/of nieuwe beelden van nieuwe films en series gaat tonen. Geruchten gaan over veel nieuws en trailers van Marvel titels.

Lees hier meer over het aanbod, kosten en integraties van Disney Plus.

Gerelateerde artikelen over Disney Plus

Geen goedkoper abonnement Disney+ in de Benelux

De streamingdienst Disney+ schrapt de plannen voor een goedkoper abonnement met reclame in Benelux.

HBO Max duwt Disney+ van het podium in de VS

In de VS is HBO Max Disney+ voorbijgestreefd, maar Netflix blijft tweede. Amazon Prime Video is echter de meest populaire streamingservice.

Disney+ verliest wederom abonnees

Voor het tweede opeenvolgende kwartaal ervaart Disney+ een afname in abonnees. Het afgelopen kwartaal verloor 4 miljoen gebruikers.

De Top 20 Beste Fantasy Films: Een Magische Filmervaring

Hou je ervan om jezelf onder te dompelen in een wereld van magie, mythische wezens en epische gevechten? Dan moet je zeker een fantasy film bekijken!