Nieuwe prijsverhoging Disney+ abonnementen bevestigd

Geschatte leestijd: 2 minuten

Na een prijsverhoging in januari 2023 ondergaat Disney+ nog een verhoging. Eerder steeg de maandprijs al met 11% van €8,99 naar €9,99 en het jaarabonnement van €89,90 naar €99,90. Nu heeft de website streamwijzer ontdekt dat op de homepage van het bedrijf een nieuwe prijsstijging staat, waarbij het maandabonnement € 10,99 zal kosten.

Nieuwe prijsverhoging Disney+ bevestigd

Disney heeft op zijn homepage aangegeven dat het maandtarief € 10,99 zal zijn, maar een officieel bericht van Disney ontbrak tot heden. De streamingdienst heeft nu officieel de prijsverhoging bevestigd. Voor nieuwe klanten zullen de prijzen stijgen vanaf 1 november. Voor huidige abonnees gaan de nieuwe tarieven in op 6 december.

Prijsverhoging Disney+ aanstaande? - Abonnementsprijs Disney+
Printscreen van Disney+ website met de prijsverhoging zichtbaar

Nieuwe prijs Disney+

De maandelijkse kosten gaan omhoog van €9,99 naar €10,99, terwijl het jaarlijkse tarief verhoogd wordt van €99,90 naar €109,90. De maandelijkse abonnementskosten van Disney+ stijgen hierdoor binnen een jaar met twee euro.

Aanbieding Disney+

Terwijl Disney+ een nieuwe prijsverhoging aankondigt, komt de streamingdienst ook met een aantrekkelijke actie. In het kader van hun vierjarig bestaan biedt Disney+ nieuwe abonnees een flinke korting. Wie zich tussen 6 en 20 september aanmeldt, betaalt de eerste drie maanden slechts € 1,99 per maand. Abonneer nu op Disney+ en kijk je favorieten van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo en meer!

Een voortdurende trend?

Dit is de tweede prijsverhoging in een relatief korte periode, wat sommigen doet afvragen of prijsverhogingen een reguliere gebeurtenis zullen worden voor Disney+. Hoewel het platform een breed scala aan exclusieve content biedt, kunnen frequente prijswijzigingen potentiële abonnees ontmoedigen en zelfs leiden tot het opzeggen van abonnementen onder de huidige gebruikers.

Lees hier meer over de streamingdienst Disney+.

Gerelateerde artikelen over Disney+

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp