SkyShowtime lanceert op 20 september, Nederland volgt later dit jaar

Comcast en Paramount Global hebben vandaag bekendgemaakt dat de streamingdienst SkyShowtime op 20 september wordt gelanceerd. De streamingdienst lanceert op deze datum als eerste in Scandinavië (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden). In Nederland wordt SkyShowtime later dit jaar op de markt gebracht.

De streamingdienst is vanaf 20 september in Scandinavië beschikbaar via de app op iOS, tvOS, Android-apparaten en via de website van SkyShowtime. De maandelijkse prijs in Finland is € 6,99, SEK 79 in Zweden, NOK 79 in Noorwegen en DKK 69 in Denemarken. In deze landen heeft de streamingdienst ook enkele overeenkomsten gesloten met enkele lokale distributiepartners

“Het is tijd… voor SkyShowtime, de volgende geweldige streamingdienst van Europa. SkyShowtime wordt op 20 september 2022, slechts enkele maanden na ontvangst van de volledige wettelijke bevoegdheid, officieel gelanceerd. We zijn verheugd dat onze klanten exclusieve toegang hebben tot de allernieuwste series en filmpremières van onze iconische en wereldberoemde studio’s. We kijken ernaar uit om meer details te delen over lanceringsdata in onze andere markten en om SkyShowtime naar nog meer mensen in Europa te brengen.”
Monty Sarhan

SkyShowtime brengt het beste entertainment aanbod van ’s werelds grootste studio’s en verhalenvertellers samen. Het bevat exclusieve televisiepremières van de bioscoopfilms van Paramount Pictures en Universal Pictures. Daarnaast bevat de streamingdienst o.a. content van Paramount+ en SHOWTIME.

Het aanbod en prijs van SkyShowtime in Nederland zijn nog niet bekendgemaakt. Het aanbod van de streamingdienst zal waarschijnlijk erg vergelijkbaar zijn met het aanbod in Scandinavië. De abonnementsprijs en lanceringsdatum en worden later bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen van SkyShowtime

SkyShowtime lanceert op 20 september, Nederland volgt later dit jaar

Comcast en Paramount Global hebben vandaag bekendgemaakt dat de streamingdienst SkyShowtime op 20 september wordt gelanceerd.

Update: Releasedatum SkyShowtime niet in september

Paramount Global heeft bekendgemaakt dat de nieuwe streamingdienst SkyShowtime niet in september naar Nederland komt.

SkyShowtime haalt bestuurders van HBO Max en Disney binnen

De streamingdienst SkyShowtime heeft haar managementsteam uitgebreid met Chief Strategy Officer Roberto Soto en General Counsel John Heinemann.

Paramount+ kondigt plan aan voor 150 internationale Originals

Een jaar na de lancering van Paramount+ in de Verenigde Staten, lanceert morgen de streamingdienst in Groot-Brittannië en Ierland.