SkyShowtime lanceert op 20 september, Nederland volgt later dit jaar

Comcast en Paramount Global hebben vandaag bekendgemaakt dat de streamingdienst SkyShowtime op 20 september wordt gelanceerd. De streamingdienst lanceert op deze datum als eerste in Scandinavië (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden). In Nederland wordt SkyShowtime later dit jaar op de markt gebracht.

De streamingdienst is vanaf 20 september in Scandinavië beschikbaar via de app op iOS, tvOS, Android-apparaten en via de website van SkyShowtime. De maandelijkse prijs in Finland is € 6,99, SEK 79 in Zweden, NOK 79 in Noorwegen en DKK 69 in Denemarken. In deze landen heeft de streamingdienst ook enkele overeenkomsten gesloten met enkele lokale distributiepartners

“Het is tijd… voor SkyShowtime, de volgende geweldige streamingdienst van Europa. SkyShowtime wordt op 20 september 2022, slechts enkele maanden na ontvangst van de volledige wettelijke bevoegdheid, officieel gelanceerd. We zijn verheugd dat onze klanten exclusieve toegang hebben tot de allernieuwste series en filmpremières van onze iconische en wereldberoemde studio’s. We kijken ernaar uit om meer details te delen over lanceringsdata in onze andere markten en om SkyShowtime naar nog meer mensen in Europa te brengen.”
Monty Sarhan

SkyShowtime brengt het beste entertainment aanbod van ’s werelds grootste studio’s en verhalenvertellers samen. Het bevat exclusieve televisiepremières van de bioscoopfilms van Paramount Pictures en Universal Pictures. Daarnaast bevat de streamingdienst o.a. content van Paramount+ en SHOWTIME.

Het aanbod en prijs van SkyShowtime in Nederland zijn nog niet bekendgemaakt. Het aanbod van de streamingdienst zal waarschijnlijk erg vergelijkbaar zijn met het aanbod in Scandinavië. De abonnementsprijs en lanceringsdatum en worden later bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen van SkyShowtime

Paramount+ heeft wereldwijd 46 miljoen abonnees

Paramount heeft vandaag haar kwartaalcijfers bekendgemaakt. De streamingdienst Paramount+ is met 2,7 miljoen abonnees gegroeid.

Samenwerking tussen VodafoneZiggo en SkyShowtime?

Het lijkt erop dat de streamingdienst SkyShowtime een samenwerking aan gaat met de telecomprovider ZiggoVodafone.

Problemen met iDEAL voor SkyShowtime – Mogelijke oplossing

De streamingdienst SkyShowtime is gisteren in Nederland gelanceerd. Helaas blijken er op dit moment betalingsproblemen via iDEAL te zijn.

SkyShowtime is gelanceerd met 50% korting

De streamingdienst SkyShowtime is gelanceerd en dat doen ze met een flinke aanbieding. Een abonnement kost nu slecht 50% van de prijs.