Ziggo en SkyShowtime versterken samenwerking: nieuwe kijkervaring voor Ziggo-klanten

Geschatte leestijd: 1 minuut

Ziggo-klanten kunnen zich verheugen op een uitgebreider entertainmentaanbod. De kabelgigant heeft namelijk vandaag bekendgemaakt zijn samenwerking met SkyShowtime te gaan uit te breiden.

Vanaf komend najaar wordt SkyShowtime geïntegreerd in het TV Max abonnement. Voor wie internet van Ziggo combineert met Vodafone of hollandsnieuwe, komt er een extra tv-pakket beschikbaar. Dit betekent dat SkyShowtime de bestaande Movies & Series L en XL pakketten van Ziggo zal vervangen.

Nieuwsgierige kijkers hoeven niet te wachten. Een selectie topfilms en -series van SkyShowtime is nu al beschikbaar. Titels als ‘Babylon’, ‘iCarly’ en ‘Top Gun: Maverick’ zijn voorhanden voor Movies & Series L- en XL-klanten.

Robin Kroes, Executive Director of Consumer Markets bij VodafoneZiggo, uitte zijn enthousiasme over de samenwerking: “Deze alliantie met SkyShowtime verrijkt ons TV & Streaming-platform en biedt klanten nog meer kijkplezier.

Ook SkyShowtime CEO Monty Sarhan is verheugd: “We zijn trots op deze volgende fase in onze samenwerking. Ziggo’s klanten kunnen nu genieten van ons premium entertainmentaanbod.” Voor Ziggo-klanten zonder SkyShowtime is er ook goed nieuws. Ze kunnen zich abonneren voor slechts €6,99 per maand.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen over SkyShowtime

Bron

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp