Discovery+ verschijnt op 28 juni in Duitsland & Oostenrijk

Sinds begin 2021 is de streamingdienst Discovery+ in Nederland beschikbaar. Vanaf 28 juni is de streamingdienst ook voor inwoners uit Duitsland en Oostenrijk te gebruiken. Warner Bros Discovery maakte deze lanceringsdatum bekend tijdens de Screenforce Days in Keulen.

De abonnementenstructuur van de streamingdienst zit in Duitsland en Oostenrijk iets anders in elkaar, dan bij ons in Nederland. Het goedkoopste abonnement bevat namelijk advertenties in deze landen en kost € 3,99 per maand. Dit is hetzelfde bedrag als in Nederland voor het goedkoopste entertainment-abonnement. In Nederland bevat dit abonnement echter geen reclame.

Het reclamevrije abonnement kost € 5,99 per maand. Kijkers kunnen ook kiezen voor een jaarabonnement van € 39,99 voor de versie met reclame of € 59,99 zonder. Door een samenwerking met Sky Germany, krijgen klanten van Sky 12 maanden gratis toegang tot de streamingdienst.

Fusie Discovery+ & HBO Max

Sinds maart dit jaar zijn de bedrijven Discovery en Warner Bros samengevoegd. Na deze fusie werd bekend dat in de toekomst de diensten Discovery+ en HBO Max samen worden toegevoegd. HBO Max is namelijk de streamingdienst van Warner Bros. Het is nog onbekend wanneer en hoe deze fusie eruit gaat zien.

Gerelateerde artikelen