Discovery Plus krijgt CNN Originals

In Amerika heeft de streamingdienst Discovery Plus vanaf vandaag een hub met CNN Orginals. De hub werd eerder dit jaar al aangekondigd. Eind maart 2022 werd CNN+ gelanceerd, maar werd na ongeveer een maand ook al weer offline gehaald.

De CNN service had moeite met het aantrekken van voldoende abonnees. Mede hierdoor en de fusie tussen de bedrijven WarnerMedia en Discovery tot Warner Bros. Discovery werd de streamingdienst snel offline gehaald.

De CNN hub voegt 800 episodes toe aan Discovery Plus. De episodes zijn onderdeel van de labels CNN Original Series, CNN Films en HLN Originals Series. Bekende titels zijn Anthony Bourdain: Parts Unknown, Stanley Tucci: Searching for Italy, Real Life Nightmare, Death Row Stories en Race for the Vaccine.

De CNN content is zonder extra kosten voor abonnees van Discovery Plus te bekijken. Voorlopig is de content alleen in Amerika beschikbaar. Er zijn nog geen aanwijzigingen voor de komst van de hub in Nederland. Indien er informatie hierover verschijnt is dat uiteraard bij ons te lezen.

Lees meer over het aanbod van Discovery+.

Gerelateerde artikelen over Discovery+

Streamingdienst Max gelanceerd in Amerika

Vanaf vandaag is de streamingdienst HBO Max in Amerika verdwenen.

HBO maakt prijzen nieuwe streamingdienst Max bekend

Hoewel de lancering van Max pas in 2024 in Nederland zal plaatsvinden, maakt de Verenigde Staten zich op voor de introductie van de nieuwe streamingdienst Max aankomende maand.

Warner Bros. Discovery ziet winstgevendheid streamingdivisie eerder dan verwacht

Warner Bros. Discovery heeft vandaag een belangrijke voorspelling bijgesteld. Het bedrijf verwacht dat hun streamingtak al in 2023 winstgevend zal zijn.

[Officieel] Discovery Plus en HBO Max smelten samen tot Max

De tijd is gekomen: HBO Max en Discovery Plus zullen samensmelten om een gecombineerde streamingdienst genaamd “Max” te creëren.