Discovery Plus krijgt CNN Originals

In Amerika heeft de streamingdienst Discovery Plus vanaf vandaag een hub met CNN Orginals. De hub werd eerder dit jaar al aangekondigd. Eind maart 2022 werd CNN+ gelanceerd, maar werd na ongeveer een maand ook al weer offline gehaald.

De CNN service had moeite met het aantrekken van voldoende abonnees. Mede hierdoor en de fusie tussen de bedrijven WarnerMedia en Discovery tot Warner Bros. Discovery werd de streamingdienst snel offline gehaald.

De CNN hub voegt 800 episodes toe aan Discovery Plus. De episodes zijn onderdeel van de labels CNN Original Series, CNN Films en HLN Originals Series. Bekende titels zijn Anthony Bourdain: Parts Unknown, Stanley Tucci: Searching for Italy, Real Life Nightmare, Death Row Stories en Race for the Vaccine.

De CNN content is zonder extra kosten voor abonnees van Discovery Plus te bekijken. Voorlopig is de content alleen in Amerika beschikbaar. Er zijn nog geen aanwijzigingen voor de komst van de hub in Nederland. Indien er informatie hierover verschijnt is dat uiteraard bij ons te lezen.

Lees meer over het aanbod van Discovery+.

Gerelateerde artikelen over Discovery+

Tour de France 2024 kijken: Waar en Hoe in Nederland & België

In dit artikel gaan we in op de beste manieren om de Tour de France 2023 in Nederland te kijken.

Stekker getrokken uit populaire streamingsdienst GCN+

Wielerfans worden geconfronteerd met een onverwachte verandering nu Warner Bros. Discovery aankondigt dat het de populaire streamingservice GCN+ op 19 december zal sluiten.

Omroep MAX en HBO bereiken overeenkomst over naam MAX in Benelux

De populaire Amerikaanse streamingdienst MAX, die in 2024 haar intrede doet in Nederland, zal in de Benelux de naam HBO Max dragen.

Streamingdienst Max gelanceerd in Amerika

Vanaf vandaag is de streamingdienst HBO Max in Amerika verdwenen.
auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp