Discovery Plus krijgt CNN Originals

In Amerika heeft de streamingdienst Discovery Plus vanaf vandaag een hub met CNN Orginals. De hub werd eerder dit jaar al aangekondigd. Eind maart 2022 werd CNN+ gelanceerd, maar werd na ongeveer een maand ook al weer offline gehaald.

De CNN service had moeite met het aantrekken van voldoende abonnees. Mede hierdoor en de fusie tussen de bedrijven WarnerMedia en Discovery tot Warner Bros. Discovery werd de streamingdienst snel offline gehaald.

De CNN hub voegt 800 episodes toe aan Discovery Plus. De episodes zijn onderdeel van de labels CNN Original Series, CNN Films en HLN Originals Series. Bekende titels zijn Anthony Bourdain: Parts Unknown, Stanley Tucci: Searching for Italy, Real Life Nightmare, Death Row Stories en Race for the Vaccine.

De CNN content is zonder extra kosten voor abonnees van Discovery Plus te bekijken. Voorlopig is de content alleen in Amerika beschikbaar. Er zijn nog geen aanwijzigingen voor de komst van de hub in Nederland. Indien er informatie hierover verschijnt is dat uiteraard bij ons te lezen.

Lees meer over het aanbod van Discovery+.

Gerelateerde artikelen over Discovery+

Discovery Plus krijgt CNN Originals

In de Verenigde Staten heeft de streamingdienst Discovery Plus vanaf vandaag het aanbod uitgebreid met een hub met CNN Orginals.

Fusie HBO Max en Discovery Plus volgend jaar

Tijdens de kwartaalpresentatie van Warner Bros. Discovery is bekend geworden dat de streamingdiensten HBO Max en Discovery Plus volgend jaar gaan fuseren.

“HBO en Discovery verdwijnen uit naam nieuwe streamingdienst”

Journalis laat op Twitter weten dat erin de naam van de nieuwe streamingdienst van het nieuwe mediabedrijf zowel geen HBO als Discovery staat.

Streamingdiensten moeten meer investeren in Nederlandse producties

Streamingdiensten, als Netflix, Amazon Prime Video en Videoland, moeten 4,5% procent van hun omzet gaan investeren in Nederlandse producties.