Netflix onthult verhaalgedreven games met Netflix Stories

Netflix lanceert een nieuwe gamelijn: Netflix Stories. Deze games zijn sterk verhaalgedreven en vragen weinig snelle actie van de speler.

Een voorbeeld is “Too Hot To Handle.” Deze populaire datinggame heeft zelfs een vervolg. Echter, de eerste Netflix Stories-game is “Love is Blind.” Het lijkt op datingsimulatie, maar dan anders.

Dit zijn geen interactieve series zoals “You vs Wild.” De Netflix Stories zijn aparte apps. Ze zijn gratis voor Netflix-abonnees en bevatten geen microtransacties.

Volgens Netflix wordt je in Netflix Stories de ster van je favoriete shows en films. Je kunt je personage vormgeven en je eigen verhaal creëren. Van liefde tot drama, alles is mogelijk.

Netflix biedt al diverse games aan, waaronder exclusieve titels. Met Netflix Stories worden games gebaseerd op bestaande Netflix-content. “Love is Blind” is de eerste in de reeks en laat spelers flirten en daten.

Critici zijn vaak sceptisch over dit type games. Toch zijn ze erg populair. “Too Hot To Handle” is een van Netflix’s meest populaire games. Je kunt je nu al preregistreren voor “Love Stories,” beschikbaar vanaf 19 september.

Ook als “Love is Blind” niets voor jou is, er komen ook games van “Money Heist” en “Virgin River.” Zo biedt Netflix voor ieder wat wils op het gebied van verhaalgedreven games.

Lees hier meer over Netflix Games.

Gerelateerde artikelen over Netflix Games

Bron