‘Goedkoper abonnement Netflix kost rond de 8 euro’

Het is uiteraard al even duidelijk dat Netflix met een goedkoper abonnement met advertenties komt. De website Engadget heeft van haar bronnen vernomen dat dit abonnement maandelijks tussen de 7 en 9 dollar gaat kosten.

Het Basic abonnement van Netflix kost op dit moment € 7,99 per maand. Als in Nederland het abonnement met advertenties de eerder genoemde prijs krijgt, is de prijs dus bijna hetzelfde als het Basic abonnement. Wel is belangrijk om te vermelden dat het Basic abonnement in de VS zo’n 10 dollar per maand kost.

De bronnen aan Engadget melden ook dat Netflix van plan is om maximaal 4 minuten reclame per uur te tonen. Ook zullen de advertenties niet aan het einde van een serie of film komen. 

Volgens de geruchten wil Netflix het goedkopere abonnement met advertenties in 2023 lanceren. Disney+ presenteerde onlangs al een ‘goedkoper’ abonnement met advertenties. De Nederlandse streamingdienst Videoland heeft al een geruime periode een vergelijkbaar abonnement.

Gerelateerde artikelen over Netflix

Netflix opent online sportschool met lancering van Nike Training Club-lessen

Netflix breidt haar aanbod uit met fitness content. Nike Training Club komt naar de streamingdienst.

Netflix rolt functie uit om account op meerdere apparaten te beheren

Netflix heeft een nieuwe functie toegevoegd, waarmee een abonnee makkelijker kan beheren via welke apparaten gebruikgemaakt wordt van zijn of haar account. De nieuwe functie is toegevoegd aan de account instellingen van de streamingdienst. Netflix zegt dat ze nieuwe functie uitrollen om het makkelijker te maken voor aankomende vakanties en feestdagen. Zeer waarschijnlijk is een …

Lees meer

Nieuw Netflix-abonnement ondersteunt Apple TV niet

Het nieuwe Netflix abonnement, dat nog niet in Nederland beschikbaar is, biedt echter geen ondersteuning voor Apple TV.

Netflix mag gewoon geld vragen voor gebruik buiten huishouden

Netflix mag gewoon extra kosten vragen voor gebruik streamingdienst buiten huishouden. Alleen op reis mogen er geen extra kosten zijn.