‘Goedkoper abonnement Netflix kost rond de 8 euro’

Het is uiteraard al even duidelijk dat Netflix met een goedkoper abonnement met advertenties komt. De website Engadget heeft van haar bronnen vernomen dat dit abonnement maandelijks tussen de 7 en 9 dollar gaat kosten.

Het Basic abonnement van Netflix kost op dit moment € 7,99 per maand. Als in Nederland het abonnement met advertenties de eerder genoemde prijs krijgt, is de prijs dus bijna hetzelfde als het Basic abonnement. Wel is belangrijk om te vermelden dat het Basic abonnement in de VS zo’n 10 dollar per maand kost.

De bronnen aan Engadget melden ook dat Netflix van plan is om maximaal 4 minuten reclame per uur te tonen. Ook zullen de advertenties niet aan het einde van een serie of film komen. 

Volgens de geruchten wil Netflix het goedkopere abonnement met advertenties in 2023 lanceren. Disney+ presenteerde onlangs al een ‘goedkoper’ abonnement met advertenties. De Nederlandse streamingdienst Videoland heeft al een geruime periode een vergelijkbaar abonnement.

Gerelateerde artikelen over Netflix

Netflix vervroegt introductie goedkoper abonnement

Het goedkopere abonnement met advertenties van Netflix verschijnt zeer waarschijnlijk op 1 november dit jaar.

Geen films en series downloaden met goedkoper Netflix abonnement

Vandaag is ontdekt dat met het goedkopere abonnement van Netflix geen films en series kunnen worden gedownload om ze offline te kijken.

Netflix wil aanbod mobiele games verdubbelen

De streamingdienst Netflix biedt sinds vorig jaar ook mobiele games aan. Aan het eind van het jaar moeten er 50 games beschikbaar zijn.

Abonnement Netflix op iOS nu af te sluiten buiten Apple om

Vanaf nu is het mogelijk om een abonnement zonder tussenkomst van Apple af te sluiten op Netflix.