Ook klachten over de Premier League bij Viaplay

Vanaf dit seizoen is de Premier League live te kijken te volgen via dezelfde streamingdienst. Nu de eerste speelronde van de Engelse competitie erop zit, is het tijd om de voorlopige balans op te maken.

We hebben al enkele artikelen gewijd aan de problemen met het volgen van de Formule 1 via de streamingdienst Viaplay. Ook bij het volgen van de voetbalwedstrijden van de Premier League duiken op social media weer heel veel klachten op.

We hebben enkele berichten op Twitter hieronder gezet:

Klachten Viaplay over beeld en geluid

De klachten over Viaplay op social media gaan vaak over beelden die haperen of zelfs er volledig uitklappen met vaak een foutmelding als eindresultaat. Ook klagen mensen over het geluid.

Buiten het beeld en geluid krijgen de analisten en commentatoren veel kritiek te verduren.

Lees hier meer over de streamingdienst Viaplay.

Gerelateerde artikelen over Viaplay

Viaplay overweegt gedeeltelijke terugtrekking

Het Zweedse mediabedrijf Viaplay Group is naar verluidt van plan een aantal van zijn internationale activiteiten stop te zetten.

Mediagigant Schibsted verwerft aandeel van 10,1% in Zweedse Viaplay

De Noorse mediagigant Schibsted heeft bekendgemaakt een aandeel van 10,1% te hebben verworven in de streamingdienst Viaplay

Viaplay stop met jaarabonnementen

Viaplay heeft de keuze gemaakt door de jaarabonnementen in de ban te doen. Viaplay biedt vanaf nu alleen nog maandabonnementen aan

Koen Weijland vervangt zwangere Amber Brantsen bij Formule 1-uitzendingen

Streamingdienst Viaplay heeft Koen Weijland aangesteld als de tijdelijke presentator voor hun Formule 1-uitzendingen in Nederland.