Microsoft test familie abonnement voor Xbox Game Pass

Microsoft heeft bekendgemaakt dat ze een soort familieabonnement voor Xbox Game Pass Ultimate aan het testen zijn. De functie is voor Insider-leden in Columbia en Ierland te testen. Insider is een eigen testprogramma van Xbox, waarbij leden nieuwe functies als eerste kunnen uit testen.

Xbox Game Pass Ultimate

Met het abonnement kan Game Pass met vier vrienden of familieleden gedeeld worden. Deze mensen hoeven dus geen onderdeel van hetzelfde huishouden te zijn. Wel kost het familieabonnement uiteraard iets duurder dan het normale abonnement.

Het normale Game Pass abonnement kost € 12,99 per maand en is door één persoon te gebruiken. Bij het familieabonnement liggen de maandelijkse kosten op € 21,99. Dit is in verhouding een stuk voordeliger, dan vijf losse abonnementen af te sluiten.

Het is onduidelijk of de test van Game Pass op korte termijn naar meer landen wordt uitgebreid. Video on demand service Netflix is op dit moment ook een soort familieabonnement aan het testen. Bij Netflix kan je extra gebruikers toevoegen aan je abonnement voor een lager bedrag dan een normaal abonnement.

Gerelateerde artikelen over Xbox Game Pass

Microsoft test familie abonnement voor Xbox Game Pass

Microsoft heeft bekendgemaakt dat ze een soort familieabonnement voor Xbox Game Pass Ultimate aan het testen zijn.

Samsung Gaming Hub gaat vandaag live met Twitch, Xbox Game Pass en meer

De Samsung Gaming Hub is sinds vandaag beschikbaar op Samsung smart TV’s en smart monitors uit 2022. Lees meer.

Speel alle games uit je eigen collectie via Xbox Cloud Gaming

Door deze uitbreiding wordt het mogelijk het grootste deel van hun eigen gamecollectie te kunnen spelen via de cloud gaming service.

Microsoft wijzigt koers van dongle voor Xbox Cloud Gaming

Microsoft werkte inderdaad aan een gemoderniseerd HDMI streamingapparaat waarop Xbox Game Pass en zijn cloud gaming service draait.