Netflix wil aanbod mobiele games verdubbelen

De streamingdienst Netflix biedt sinds vorig jaar ook mobiele games aan. Op dit moment zijn er 24 games beschikbaar, maar het aanbod moet aan het eind van het jaar zijn uitgebreid naar 50 games.

Netflix blijft dus nog inzetten op games, ondanks dat uit cijfers van appanalist Apptopia blijkt dat maar een klein deel van de abonnees de games spelen. Slechts 1,7 miljoen abonnees spelen dagelijks één van de games. De streamingdienst heeft op dit moment ongeveer 220,7 miljoen abonnees. In totaal zijn wereldwijd de games 23,3 miljoen keer gedownload.

De games van Netflix zijn zonder extra kosten te spelen. Om met de games aan de slag te kunnen, moeten ze eerst gedownload worden. Voor enkele games is een internetverbinding nodig, maar er zijn ook games die na downloaden offline te spelen zijn.

Gerelateerde artikelen over Netflix

Netflix opent nieuwe gamestudio in Finland

Netflix heeft een nieuwe gamestudio geopend in Finland. De nieuwe studio gaat advertentieloze en zonder in-appaankopen games ontwikkelen.

Netflix vervroegt introductie goedkoper abonnement

Het goedkopere abonnement met advertenties van Netflix verschijnt zeer waarschijnlijk op 1 november dit jaar.

Geen films en series downloaden met goedkoper Netflix abonnement

Vandaag is ontdekt dat met het goedkopere abonnement van Netflix geen films en series kunnen worden gedownload om ze offline te kijken.

Netflix wil aanbod mobiele games verdubbelen

De streamingdienst Netflix biedt sinds vorig jaar ook mobiele games aan. Aan het eind van het jaar moeten er 50 games beschikbaar zijn.