Nieuwe directieleden voor streamingdienst SkyShowtime

SkyShowtime CEO Monty Sarhan heeft vandaag de benoeming van drie nieuwe leden van het directieteam van de streamingdienst bekendgemaakt. Het gaat om de Head of Programming, Regional General Manager voor Iberia en Chief Human Resources Officer.

De nieuwe directieleden van SkyShowtime

Jon Farrar is benoemd tot Head of Programming. Farrar komt van BBC Studios, waar hij hun direct-to-consumer programmeringsstrategie leidde in zijn dubbele rol als Global VOD Director en Editor-in-Chief van BBC Select. Select was de allereerste SVOD-service van de BBC in Noord-Amerika.

Raquel Berzosa is aangesteld als Regional General Manager voor de regio Iberia, waardoor ze verantwoordelijk voor het uitbreiden van SkyShowtime in de landen Spanje en Portugal is. Berzosa werkte bij NBCUniversal als Vice President van Affiliate Sales & Country Lead voor de regio Iberia.

Richard Thurston gaat bij SkyShowtime aan de slag als Chief Human Resources Officer. Thurston was 10 jaar werkzaam bij Sky, waar hij in zijn meest recente functie als HR-directeur een belangrijke rol speelde bij het vormgeven van het bedrijfsmodel van de Sky Group.

Met hun passie voor onze content en toewijding aan onze missie, spelen Jon, Raquel en Richard een belangrijke rol bij de voorbereiding van onze uitrol in heel Europa. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken.
Monty Sarhan, CEO SkyShowtime

Sarhan vertelt in deze aankondiging nog niks over een lanceerdatum van de streamingdienst in Nederland. Ze blijven bij het statement “later dit jaar”. SkyShowtime wordt uiteindelijk beschikbaar in 20 Europese landen.

Lees hier meer over de streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen

SkyShowtime gaat strijd aan met adblockers

Reacties uitgeschakeld voor SkyShowtime gaat strijd aan met adblockers

SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

Reacties uitgeschakeld voor SkyShowtime onthult nieuw abonnementsplan met reclame

Odido breidt streamingaanbod uit met SkyShowtime

Reacties uitgeschakeld voor Odido breidt streamingaanbod uit met SkyShowtime

Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren

Reacties uitgeschakeld voor Streamingdiensten verplicht om 5% van omzet in Nederlandse content te investeren