Podimo organiseert Podcastfestival in Utrecht

Geschatte leestijd: 2 minuten

Podcastplatform Podimo organiseert dit jaar van 21 tot en met 24 september de allereerste editie van “Podimo at the Park”. Lepelenburg in Utrecht zal gedurende deze periode het decor zijn voor dit unieke evenement, dat gratis toegankelijk is voor het publiek.

Podcasters en luisteraars verenigd

Podimo brengt een reeks bekende podcastmakers en hun luisteraars samen voor een unieke ervaring. Bezoekers kunnen onder meer live-opnames bijwonen van populaire shows zoals “De Stijn, Tobi en Jeppe Show” en “Man, Man, Man, de Podcast”. Ook zullen Aaf Brandt Corstius en Lies Visschedijk van “Aaf en Lies Pakken Door” hun talenten ten gehore brengen op het speciale podcast-podium.

Naast live-opnames kunnen bezoekers ook deelnemen aan een pubquiz verzorgd door “Alle Geschiedenis Ooit”. Vragen staan vrij tijdens een Q&A-sessie met Dionne en Henrik Slagter van “Moordcast”. De hosts van “De Zelfspodcast”, Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck, nodigen het publiek uit voor een interactieve dialoog, een unicum voor deze normaal gesproken eenzijdig gerichte podcast.

Bijzondere aandacht gaat uit naar een panelgesprek over de cult horrorfilm ‘The Blair Witch Project’, met bijdragen van Anna Drijver, Gijs Wilbrink en Ivo van Aart van “Nooit Gezien”.

Tim de Gier, Head of Content bij Podimo Nederland, zegt hierover: “Podcasters hebben een sterke band met hun publiek en daarom is het erg leuk om af en toe een podcast live te organiseren en de luisteraars te ontmoeten. Bij Podimo at the Park staan een heleboel bekende podcasts achter elkaar op het podium in een heel mooie omgeving – dat maakt het bijzonder en feestelijk.

Voor het meest actuele programma en tijdschema, volg de website en Instagram van Podimo.

Lees hier meer over het podcastplatform Podimo.

Gerelateerde artikelen over Podimo

auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp