Premier League Darts 2023 in Rotterdam live kijken

Geschatte leestijd: 2 minuten

Rotterdam verwelkomt op donderdagavond 20 april de Premier League Darts 2023. Fans kunnen spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten verwachten in Ahoy Rotterdam. Michael van Gerwen neemt die avond het op tegen Nathan Aspinall.

Premier League Darts live kijken

De 2023 Cazoo Premier League Darts, georganiseerd door de Professional Darts Corporation, is de negentiende editie van dit prestigieuze toernooi.

Het evenement begon op donderdag 2 februari 2023 in de SSE Arena, Belfast, en eindigt met de play-offs op 25 mei 2023 in The O2 Arena, Londen. Michael van Gerwen won de 2022-editie na het verslaan van Joe Cullen met een spannende 11-10 overwinning in de finale.

Alle wedstrijden van de darts organisatie PDC zijn in Nederland live via de streamingdienst Viaplay te bekijken. Via deze link kan je profiteren van de huidige campagne van de streamingdienst.

Programma darts in Rotterdam

Voor donderdag 20 april in Rotterdam staan er 4 darts wedstrijden op het programma. Michael van Gerwen is de enige Nederlander die in actie komt. Bekijk hier onder het live programma:

StarttijdDeelnemers
20:10 uurChris Dobey vs Jonny Clayton
20:40 uurMichael Smith vs Gerwyn Price
21:10 uurDimitri van den Bergh vs Peter Wright
21:40 uurMichael van Gerwen vs Nathan Aspinall

Op dit moment staat Michael van Gerwen boven aan in de rankings an de Premier League Darts 2023. Op de tweede plek staat Gerwyn Price en als derde staat Michael Smith op dit moment genoteerd. Het toernooi in Rotterdam is ronde 12 van de competitie. De top 4 mag na 16 rondes mogen op 25 mei strijden in de play-offs in Londen.

Lees hier meer over de streamingdienst Viaplay en over live sport kijken.

Gerelateerde artikelen