Halo-ontwikkelaar Joseph Staten vertrekt naar Netflix Games

Geschatte leestijd: 1 minuut

Joseph Staten, die hielp bij de voltooiing van Halo Infinite, wordt creatief directeur bij Netflix Games voor een nieuw AAA-spel na zijn vertrek bij Microsoft.

Staten, voormalig hoofd creatieve afdeling bij Halo Infinite, kondigde maandag zijn rol als creatief directeur bij Netflix Games voor een nieuwe Netflix AAA-game aan.

Slechts 10 dagen geleden bevestigde Staten zijn vertrek bij Microsoft. Staten was betrokken de ontwikkeling van de eerste drie Halo-spellen tijdens zijn tijd bij Bungie. Microsoft haalde Staten in 2020 naar 343 Industries om te helpen bij de ontwikkeling van Halo Infinite.

Netflix gaf aan de website The Verge aan geen commentaar op de komst van Joseph Staten te willen geven. Het bedrijf investeert flink in de groei van zijn spelaanbod, heeft veel spellen in ontwikkeling, een groeiende reeks studio’s en grote ambities voor een cloudgamingdienst.

Onlangs werd bekend dat Netflix bezig is om het mogelijk te maken om games van Netflix op je televisie te spelen. Lees hier meer over Netflix Games.

Gerelateerde artikelen