Premiumdienst Spotify Platinum aanstaande

Het lijkt erop dat Spotify op korte termijn een premiumdienst met Hifi audiokwaliteit gaat lanceren. De nieuwe dienst werd ontdekt door een gebruiker, die na 10 jaar abonnee zijn abonnement wilde opzeggen. Na het opzeggen werd hem gevraagd of hij interesse had om binnen 30 dagen over te stappen naar het Spotify Platinum-bundel.

In 2021 kondigde de muziekstreamingdienst al de komst van Hifi aan, echter werd de functionaliteit nooit toegevoegd aan de streamingdienst. In de tussentijd biedt Apple Music al wel Hifi audiokwaliteit aan. De lancering van Hifi bij Spotify was wegens onbekende redenen uitgesteld.

Nu lijkt binnenkort Spotify Platinum gelanceerd worden. Het nieuwe bundel biedt naast hoge audiokwaliteit ook een tuner voor je hoofdtelefoon en functies als Studio Sound, Libary Pro en PlayList Pro. Reclames rondom podcast zullen worden beperkt binnen dit bundel. Spotify Platinum gaat zeer waarschijnlijk zo’n 20 dollar per maand kosten.

Lees hier meer over de muziekstreamingdienst Spotify.

Gerelateerde artikelen over Spotify

Daling in podcastluisteraars in Nederland

Uit het 8e Podcast Monitor van Markteffect blijkt dat 46% van de Nederlanders wel eens naar podcasts luisteren.

Spotify bereikt 205 miljoen betalende abonnees

In de laatste drie maanden van 2022 heeft Spotify er 10 miljoen Premium-klanten bijgekregen.

Winnaars Dutch Podcast Awards 2022 bekend

Gisterenavond zijn de Dutch Podcast Awards 2022 uitgereikt. De podcast Achter Gesloten Deuren, geproduceerd door het Financieele Dagblad, ging met de hoofdprijs aan de haal.

Premiumdienst Spotify Platinum aanstaande

Het lijkt erop dat Spotify binnenkort een premiumdienst met Hifi-audiokwaliteit gaat lanceren, namelijk Spotify Platinum.