Premiumdienst Spotify Platinum aanstaande

Het lijkt erop dat Spotify op korte termijn een premiumdienst met Hifi audiokwaliteit gaat lanceren. De nieuwe dienst werd ontdekt door een gebruiker, die na 10 jaar abonnee zijn abonnement wilde opzeggen. Na het opzeggen werd hem gevraagd of hij interesse had om binnen 30 dagen over te stappen naar het Spotify Platinum-bundel.

In 2021 kondigde de muziekstreamingdienst al de komst van Hifi aan, echter werd de functionaliteit nooit toegevoegd aan de streamingdienst. In de tussentijd biedt Apple Music al wel Hifi audiokwaliteit aan. De lancering van Hifi bij Spotify was wegens onbekende redenen uitgesteld.

Nu lijkt binnenkort Spotify Platinum gelanceerd worden. Het nieuwe bundel biedt naast hoge audiokwaliteit ook een tuner voor je hoofdtelefoon en functies als Studio Sound, Libary Pro en PlayList Pro. Reclames rondom podcast zullen worden beperkt binnen dit bundel. Spotify Platinum gaat zeer waarschijnlijk zo’n 20 dollar per maand kosten.

Lees hier meer over de muziekstreamingdienst Spotify.

Gerelateerde artikelen over Spotify

Amerikaanse Spotify-abonnees krijgen nu ook toegang tot luisterboeken-collectie

Spotify heeft bekendgemaakt dat het Premium abonnees in de Verenigde Staten nu de mogelijkheid biedt om per maand 15 uur naar audioboeken te luisteren.

Spotify werkt aan de lancering van een ‘Superpremium’ dienst

Spotify lijkt volgens geruchten zich klaar te stomen voor de lancering “Superpremium” dienst.

Premium leden van Spotify krijgen toegang tot luisterboeken

Spotify heeft aangekondigd dat Premium-abonnees toegang krijgen tot een collectie van audioboeken.

Spotify introduceert transcripties voor podcasts

Voor de momenten dat je geen koptelefoon bij de hand hebt maar geen aflevering wilt missen, komt Spotify met een oplossing.
auteur-jelco-haverkamp-vergelijkstreaming-streamingdienst-video-on-demand
Jelco Haverkamp