Premiumdienst Spotify Platinum aanstaande

Het lijkt erop dat Spotify op korte termijn een premiumdienst met Hifi audiokwaliteit gaat lanceren. De nieuwe dienst werd ontdekt door een gebruiker, die na 10 jaar abonnee zijn abonnement wilde opzeggen. Na het opzeggen werd hem gevraagd of hij interesse had om binnen 30 dagen over te stappen naar het Spotify Platinum-bundel.

In 2021 kondigde de muziekstreamingdienst al de komst van Hifi aan, echter werd de functionaliteit nooit toegevoegd aan de streamingdienst. In de tussentijd biedt Apple Music al wel Hifi audiokwaliteit aan. De lancering van Hifi bij Spotify was wegens onbekende redenen uitgesteld.

Nu lijkt binnenkort Spotify Platinum gelanceerd worden. Het nieuwe bundel biedt naast hoge audiokwaliteit ook een tuner voor je hoofdtelefoon en functies als Studio Sound, Libary Pro en PlayList Pro. Reclames rondom podcast zullen worden beperkt binnen dit bundel. Spotify Platinum gaat zeer waarschijnlijk zo’n 20 dollar per maand kosten.

Lees hier meer over de muziekstreamingdienst Spotify.

Gerelateerde artikelen over Spotify

Premiumdienst Spotify Platinum aanstaande

Het lijkt erop dat Spotify binnenkort een premiumdienst met Hifi-audiokwaliteit gaat lanceren, namelijk Spotify Platinum.

Spotify zet mes in personeelsbestand van Podcast-team

Spotify heeft bekendgemaakt dat bij twee van de vier podcaststudio’s van Spotify zo’n vijf procent van de banen gaat verdwijnen.

Aantal abonnees Spotify blijft groeien

Uit de kwartaalcijfers blijkt dat het aantal abonnees van Spotify in een jaar tijd van 165 miljoen naar 188 miljoen is gestegen.

Spotify neemt Heardle over

Spotify heeft dinsdag bekendgemaakt dat het Heardle heeft overgenomen, de muziekversie van Wordle. Lees hier meer.