SkyShowtime onthult aanbod en prijs

Op 25 oktober verschijnt de streamingdienst SkyShowtime in Nederland. Vandaag heeft de streamingdienst meer informatie bekendgemaakt, waaronder de prijs van een abonnement en het aanbod films en series.

Aanbod

SkyShowtime brengt het beste entertainment aanbod van ’s werelds meest iconische studio’s samen. Met duizenden uren aan topentertainment voor het hele gezin. De films en series zijn afkomstig van studio’s als Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studiosen Peacock.

Vanaf de lancering zijn o.a. series als Halo, Star Trek: Strange New Worlds, American Gigolo, 1883, Yellowstone S1-4, Super Pumped: The Battle for Uber, The First Lady, The Rising, TheFear Index, Let The Right One In, The Offer, Law & Order S21 en The Midwich Cuckoos beschikbaar. Seriepremières van A Friend of the Family en Pitch Perfect: Bumper in Berlin zijn later dit jaar beschikbaar bij de streamingdienst SkyShowtime.  

Naast series zijn er ook tal van films in het aanbod van SkyShowtime te vinden. Denk aan films als The Lost City, Marry Me, Belfast, AQuiet Place Part II en Sonic the Hedgehog 2. In de komende maanden zullen ook een tal van blockbusters na hun bioscooprelease ook op de streamingdienst verschijnen. Voorbeelden zijn Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Nope, The Bad Guys, Downton Abbey: A New Era, The Northman, Ambulance, The Hanging Sun en Redeeming Love.

De CEO van SkyShowtime is blij met de introductie in Nederland:

“Na onze succesvolle lancering in Scandinavië vorige maand, zijn we blij onze introductie op de Europese markt voort te kunnen zetten. SkyShowtime wordt op 25 oktober in Nederland gelanceerd en geeft Nederlandse klanten hiermee exclusieve toegang tot de nieuwste series en filmpremières van onze iconische studio’s van wereldklasse.”
Monty Sarhan, CEO SkyShowtime

Maandelijkse kosten

SkyShowtime gaat in Nederland € 6,99 per maand kosten. De streamingdienst is vanaf 25 oktober beschikbaar via de website SkyShowtime.com en de app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google TV en LG TV. Op dezelfde dag als Nederland komt de service ook naar Portugal. In de komende maanden en het eerste kwartaal van 2023 verschijnt de streamingdienst ook in Spanje en Centraal- en Oost-Europa.

Lees hier meer over het aanbod, prijzen, integraties van streamingdienst SkyShowtime.

Gerelateerde artikelen over SkyShowtime